KunstLokaal | Krijtverfspecialist

Kunstlokaal en specialist decoratieve verftechnieken

Bij Droom & Daad kun alles vinden voor het maken van decoratieve verftechnieken. Vrijwel alle denkbare benodigdheden voor het maken van kunstwerken liggen hier in de schappen. Daarnaast kun je bij hun KunstLokaal workshops volgen als graffiti en etsen.

Droom & Daad is specialist in kunstenaarsmaterialen en decoratieve verftechnieken met o.a. Chalk Paint™, de krijtverf van Annie Sloan en de vernis en wax van Polyvine uit België. Midden in het centrum van Deventer vind je hun winkel en op een andere locatie vind je KunstLokaal, hun les- en workshopatelier. Daar laten zij je graag alles zien over hun producten.

Het deskundige team staat dag in dag uit voor je klaar om advies te geven en mee te denken. En natuurlijk maken ze met hetzelfde gemak even een voorbeeld in hun atelier. Zodat ze de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk kunnen maken.

Aan de Stromarkt no. 9 vind je Droom & Daad. In een prachtig rijksmonument (Het Huis de Reiger, het geboortehuis van Nederlands beroemdste klassieke componist J.P. Sweelinck 1562-1621) Bovendien beschikken zij achter hun winkel ook over een ruim workshop-atelier en heerlijke koffie en theetuin.

In de winkel verkopen ze onder meer Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan, en al haar andere producten, de vernissen van Polyvine en ook bijzondere decoratieve materialen, zoals bladmetaal, metaalpoeders, sjablonen en kwasten

Openingstijden

maandag 12:30 - 17:30
dinsdag 12:30 - 17:30
woensdag 12:30 - 17:30
donderdag 12:30 - 17:30
vrijdag 12:30 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

KunstLokaal | Krijtverfspecialist
Stromarkt 9
7411 PJ Deventer

Voorzieningen

Activiteiten

  • Creatief

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling