Carlos in Huis

Eigentijdse designwinkel voor woonideeën

Eigentijdse designwinkel voor woonideeën bij je thuis. Zij verrassen je graag met eigenzinnige ontwerpen op het gebied van wonen en licht. Hun collectie is ruim en varieert van design meubels, lampen en woonaccessoires van verschillende merken.

Advies is de kracht van Carlos in huis. Het team van Carlos in Huis heeft jarenlange ervaring in design wonen en licht. Eventueel komen ze zelfs bij je thuis om de sfeer van jouw interieur te proeven, te luisteren naar je woonwensen en mee te denken voor een nieuw ingericht huis.

Vanzelfsprekend denken ze ook graag mee over de aanschaf van een nieuwe meubels zoals een design tafel, stoel, bank, kast, lamp of woonaccessoires voor uw interieur! Bezoek deze woonwinkel voor advies, en voor kleine accessoires, hebbedingen en cadeaus.

Leuk om te weten! Carlos in Huis is gevestigd in een voormalig bankgebouw gerealiseerd in 1913 en geïnspireerd op de Kasbank aan de Spuistraat in Amsterdam. Het gebouw beschikt over vele karakteristieke details, zoals de entreehal met marmeren vloer en trap, de voormalige loketten van het bankgebouw, monumentale natuurstenen trap en de bankkluizen in de kelder. De originele details van het gebouw zijn bewaard gebleven en te zien tijdens openingstijden van Carlos in Huis.

Na een volledige restauratie en het terugbrengen van monumentale elementen als vloeren en plafonds hebben wij dit unieke rijksmonument gevuld met de mooiste design meubelen! De 3 etages tellende showroom is een aaneenschakeling van bijzondere ruimtes. In de kelder bevinden zich de originele kluizen en hebben de afwerking bewust ruw gelaten. Dit staat is gaaf contrast tot de mooi afgewerkte meubelen welke er gepresenteerd worden.

Op de begane grond zijn de originele marmeren loketten bewaard gebleven, welke nu dienst doen als kassa. De werkkamer van de bankdirecteur en het kantoor de secretaresses zijn omgetoverd tot 2 sfeervolle kamers volledig ingericht met het populaire Deense merk HAY. Verder is er een cadeaushop bomvol met kleine hebbedingen vanaf € 10.-!

Wanneer je het imposante trappenhuis met messing trapleuningen verder naar boven volgt kom je uit bij nog 4 unieke ruimtes. De voormalige commissarissenkamer met originele visgraat vloer en lambrisering staat in prachtig contrast met merken meubelen van merken als Vitra, E15, Zanotta en Walter Knoll. Daar aan grenzend bevindt zich de glazen zaal en een dakterras met uniek uitzicht op de kerk!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 12:00 - 17:00

* Op Zondag alleen geopend op Koopzondag
Koopzondag is elke eerste zondag v/d maand

Contactinformatie

Carlos in Huis
Hofstraat 13-15
7411 PD Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig