Shoppen op afspraak

Yes! Langzaam kunnen we weer shoppen bij de winkels in Deventer. Wil jij een bezoek brengen aan jouw favoriete winkel? Dan kun je dat van te voren online reserveren. Met shoppen op afspraak is het weer mogelijk om die ene broek te passen, nieuwe collecties live te bekijken en je favoriete ondernemers weer te spreken!

Een nieuw boek bij de Bruna, die mooie jurk bij Blanche Conceptstore, fijne sneakers bij Claessens of een stadswandeling bij de VVV... Maak een afspraak en kom weer eens offline shoppen.

Afspraken zijn vaak gemakkelijk achter elkaar in te plannen, zodat je meerdere winkels kunt bezoeken op één dag. Tussendoor toe aan een kopje koffie of een versnapering? Er is voldoende horeca geopend met take-out om tussendoor een coffee-to-go of broodje te nuttigen.

Voor de essentiële winkels heb je geen reservering nodig, dus loop daar gerust naar binnen.

Op bezorgenindeventer.nl zie je een overzicht van winkels waar je een afspraak kunt inplannen en vind je de informatie voor het maken van een afspraak. Staat jouw favoriete winkel er nou niet tussen? Kijk dan vooral op de site of op social media van de winkel en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Hopelijk zien we je snel weer …InDeventer!