Wandelen & Fietsen

Vertrek met de benenwagen of stap op de pedalen en verken Deventer en het buitengebied

De omgeving van Deventer één van de meest geliefde fiets- en wandelgebieden van Nederland.

Stadswandeling Deventer

Stadswandeling Deventer

Maak kennis met het erfgoed van Deventer middels een boeiende stadswandeling. De VVV Deventer verzorgt samen met het Gilde dagelijks rondleidingen met deskundige gidsen. Liever zelf op pad? Koop dan een mooie route bij de VVV Deventer.
Op verkenning met IZI Travel

Op verkenning met IZI Travel

De historische binnenstad van Deventer is op een eigentijdse manier toegankelijk gemaakt, middels de wereldwijd bekende IZI.Travel app. Maak een stadswandeling met je telefoon. Liever een stadswandeling vanuit je eigen huis? Dat kan ook!
Routekaarten & -boekjes

Routekaarten & -boekjes

De omgeving van Deventer is één van de meest geliefde fietsgebieden van Nederland, met grote afwisseling aan gebieden, dorpen en bezienswaardigheden. Liever wandelen? Maak een stevige wandeling over de Holterberg of waai lekker uit langs de IJssel.
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Waar haal je nu een fiets vandaan als je er niet één zelf mee kunt nemen? Bij de fietsverhuurders natuurlijk! Van eenvoudige remnaaf tot elektrische tandem, het is allemaal te huur in Deventer.
Rustpunten onderweg

Rustpunten onderweg

De tofste pleisterplaats op je route! Geniet van een kopje koffie of thee met lekkers tijdens je fietstocht of wandeling. Je vindt rustpunten vaak bij een boerderij of mooi gelegen huis in een natuurlijke omgeving.
Mountainbiken in Deventer

Mountainbiken in Deventer

Sportief eropuit? Maak kennis met mountainbiken en leef je uit op één van de vele speciale MTB routes in het buitengebied van Deventer. Geen mountainbike? Geen probleem, deze kun je huren om het eens goed uit te proberen.
Overnachten in Deventer

Overnachten in Deventer

Is één dag Deventer voor jou niet genoeg? Blijf lekker een nachtje slapen! Ontdek de leukste plekjes voor overnachtingen.

Wandelen & Fietsen

Ga op verkenning door de stad of beleef het buitengebied. De omgeving van Deventer is één van de meest geliefde fietsgebieden van Nederland. Liever wandelen? Maak een stevige wandeling over de Holterberg of waai lekker uit langs de IJssel.

Stadswandeling door de historische binnenstad

Maak kennis met het erfgoed van Deventer middels een boeiende stadswandeling. Er zijn zoveel mogelijkheden: met een stadsgids, met een boekje of middels je telefoon. Hoe ga jij kennismaken met de stad?

Een fiets huren in Deventer

Waar haal je nu een fiets vandaag als je er niet één zelf mee kunt nemen? Bij de fietsverhuurders natuurlijk! Van eenvoudige remnaaf tot elektrische tandem, het is allemaal te huur in Deventer.