Wakker worden

Heb jij er behoefte aan om er even uit te gaan? Dat kan! Hotels zijn open en ontvangen je graag.

Bezoek Deventer, blijf lekker slapen en word ontspannen wakker met een ontbijtje op bed.

Overnachtingsarrangementen

Overnachtingsarrangementen

Wie Deventer echt wil beleven, blijft gewoon een nachtje slapen. En dat kan, ook nu! Ontdek de verschillende arrangementen die onze hotels aanbieden.
Hotel Finch

Hotel Finch

Hotel FINCH is een modern en fijn 4-sterren hotel in hartje centrum. Een wereldplek voor kleurrijke en vrije vogels. Het is een open huis voor de nieuwsgierigen.
Pillows Luxury Boutique Hotel Aan de IJssel

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan de IJssel

Een rijksmonument aan de IJssel dat is omgetoverd tot een modern designhotel. Aan de ene kant een stuk verbluffend groen, aan de andere kant een fabelachtig uitzicht op Deventer. Chef Joris Gerrits laat je graag kennismaken met 'Dutch Cuisine'.
Postillion Hotel Deventer

Postillion Hotel Deventer

Postillion Hotel Deventer is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg op de grens van Salland, Achterhoek en de Veluwe. Ideaal vertrekpunt om te fietsen en wandelen. Het hotel is beschikt over 96 hotelkamers en is ruim van opzet.
Hotel In Het Huis van Deventer

Hotel In Het Huis van Deventer

In Hotel In Het Huis van Deventer is niets standaard. Alle city lofts zijn uniek en eigen, waardoor je direct voelt dat je niet ‘lost in translation’ bent in het zoveelste hotel aan dat anonieme plein. Nee, want jij verblijft in Deventer!
Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Huis Vermeer is gevestigd in de voormalige bankierswoning van de familie Vermeer. Het authentieke hotel beschikt over elf bijzondere kamers. Voor het ontbijt, een uitgebreide lunch of een chique diner kun je terecht in het restaurant.
Hotel De Vischpoorte

Hotel De Vischpoorte

Hotel de Vischpoorte is een klein stadshotel met 8 verschillende kamers en appartementen, variërend in grootte van 2 tot 6 personen. De kamers zijn ruim opgezet en diverse kamers beschikken over uitzicht op de IJssel.
Hotel De Leeuw

Hotel De Leeuw

Hotel en museum De Leeuw is een gezellig, kleinschalig authentiek hotel in een rijksmonument daterend uit 1645 met een snoepwinkel met meer dan 200 soorten snoep, een koffie- en theeschenkerij, verkoop van Deventerkoek en een Hanzemuseum.
Hotel Royal

Hotel Royal

Hotel Royal Hotel en restaurant Bezoek de website Stuur een e-mail Het architectonisch opvallende Hotel Royal is de ideale verblijfslocatie voor een korte break in hartje Deventer. Het hotel bevindt zich midden op stadplein De Brink.

Het is heerlijk wakker worden ...inDeventer!

Even weg uit de dagelijkse sleur? Breng dan eens een bezoek aan Deventer. En wil je Deventer écht beleven? Blijf dan lekker slapen! Het is hier heerlijk wakker worden.

Ruime keuze aan hotels

Deventer beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden, van knus familiehotel tot viersterren accommodatie. Je kunt slapen in een historisch pand in hartje binnenstad, maar ook wakker worden met de opkomende zon, de dauw op het gras en een uitzicht op het stromende water van rivier de IJssel.

Laat je heerlijk in de watten leggen

Je verblijf in Deventer boek je eenvoudig via één van de hotels in de stad. Wil je extra worden verwend? Boek dan één van de ontspannende arrangementen die door onze hotels zijn samengesteld en laat je culinair verrassen.

Welkom in Deventer!

Arrangementen

Combineer het beste uit Deventer tijdens een compleet arrangement