Deventer Shopping Night 2023

Op vrijdag 24 november vindt de Deventer Shopping Night plaats. Je bent van harte welkom in de binnenstad waar deze bijzondere avond het startsein is van de feestelijkste maand van het jaar. Kom sfeervol (kerst)shoppen in de gezellig versierde winkels vol met prachtige aanbiedingen.

Deventer Shopping Night 2023

Op vrijdag 24 november vindt de Deventer Shopping Night plaats. Je bent van harte welkom in de binnenstad waar deze bijzondere avond het startsein is van de feestelijkste maand van het jaar. Kom sfeervol (kerst)shoppen in de gezellig versierde winkels vol met prachtige aanbiedingen, bewonder de betoverende lichtjesparade en wandel langs de lichtobjecten via de lichtjesroute!

Beleef de magie van de lichtparade
Tijdens de Shopping Night kun je naast de lichtjes route en de vele aanbiedingen in de winkels vanwege Black Friday ook genieten van een muzikale lichtparade.

De parade vertrekt om 18.45 uur vanaf het Grote Kerkohof en loopt via de binnenstad naar de Brink waar zij om 19.30 uur arriveren. Na een pauzemoment op de Brink gaat de parade via dezelfde route terug. Daarnaast is er in de Broederenstraat tot 21:00 uur een gezellige braderie.

‘Deventer brengt licht in donkere dagen. Het is weer magisch winkelen in een stad vol romantische lichtjes!’

De mooiste sfeerverlichting
Vanaf 13 november kun je in de binnenstad van Deventer diverse lichtobjecten bewonderen. Benieuwd naar alle lichtobjecten? Download hier de speciale lichtjesroute of haal de flyer op bij één van de winkels in de binnenstad! De binnenstad is aangekleed met de mooiste sfeerverlichting en er zijn dit jaar weer extra mooie kerstbomen geplaatst. Kom genieten van het gezellige centrum van Deventer.