De mooiste galeries in Deventer

 • Locaties 8

Ontdek de kunstschatten van Deventer in de vele galeries. De meeste galeries zijn gericht op moderne beeldende kunst.

Deventer bezit diverse musea en vooral veel kunstzinnige galeries. Van musea gericht op de geschiedenis van de stad, bijvoorbeeld in Museum De Waag en Museum Geert Groote Huis, tot moderne kunst in de galeries en tentoonstellingen waarin experiment en onderzoek centraal staan bij het Kunstenlab. Ervaar kunst in Deventer!

 1. CaroArtGallery

  Golstraat 7, 7411 BN Deventer

  Galeriehoudster Caroline Geerling toont prikkelende kunstexposities met professionele, eigentijdse en betaalbare kunst, vermengd met een bevlogen, persoonlijke aanpak.

 2. Galerie DNA

  Golstraat 9, 7411 BN Deventer

  Eigenzinnige hedendaagse kunst van beeldend kunstenaars Anneke Mensink, Diana Joseph en Noëlla Moen. Ervaar kunst die uitnodigt tot verbinding, dialoog en reflectie.

 3. Galerie Kiek-Kus

  Roggestraat 16-18, 7411 EP Deventer

  Liefde voor hedendaagse kunst & cultuur komen samen in uniek Rijksmonument uit 1400. Wisselende tentoonstellingen met een brede collectie van internationale kunstenaars.

 4. Atelier Raamwerk

  Boterstraat 1, 7411DA Deventer

  Inspirerende kunstgalerie met een hotcoffeespot, een hotsleepspot; luxe Bed & Breakfast overnachting in het Middeleeuwse souterrain, en een hotworkspot; vergader- en brainstormplek.

 5. Loes & Reinier International Ceramics

  Korte Assenstraat 15, 7411 JP Deventer

  Expositieruimte voor hedendaagse keramiek. Zowel wisselende als permanente presentatie internationale keramiek van hoge artistieke kwaliteit en technisch vakmanschap.

 6. Branka Perosevic

  Hofstraat 2, 7411 PD Deventer

  In deze al 25 jaar bestaande galerie vind je een wisselende opstelling met schilderijen van Jan Slijkhuis en Branka Perosevic en beelden van Jos van Oosterhout.

 7. Atelier Komma

  Achter de Muren Vispoort 46, 7411 SM Deventer

  Expositieruimte in woonhuis. Het huis, interieur en uitzicht zijn medebepalend voor de beleving van de tentoonstellingen. De exposerende kunstenaars zijn veelal geïnspireerd door de natuur.

 8. Kunstwerkt

  Nieuwstraat 20, 7411 LM

  Atelier voor ieder die zin heeft om creatief aan de slag te gaan, om mensen te ontmoeten en samen te werken. De galerie toont zes exposities per jaar met werk van deelnemers.