Bezorgen in deventer.nl

In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen! Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten. Deventer winkeliers en horeca slaan de handen ineen met een creatieve oplossing: Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Jouw favoriete producten en gerechten komen gewoon naar jou toe!

Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis

Om de mensen die het huis zo min mogelijk verlaten tijdens deze periode te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen bezorgen Deventer winkeliers en horeca nu bij jou thuis. Zo helpen we elkaar. Kijk op: www.bezorgenindeventer.nl voor alle deelnemende winkels en restaurants.

Hoe werkt het? - Ga naar www.bezorgenindeventer.nl - Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij jouw huis te bezorgen. - Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen, rechtstreeks bij de ondernemer.

Winkels open

Heb je geen gezondheidsklachten en snel iets nodig uit een winkel? De winkels zijn gewoon open! Je bent van harte welkom in de winkels. We vragen iedereen wel om de hygiëneregels van het RIVM daarbij in acht te nemen.

Foto's:
1. Pien is werkzaam bij Huis Vermeer – foto: Marie Lems HV
2. Fish & Chips van Beryl's