Bezorgen in deventer.nl

In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen! Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten. Deventer winkeliers en horeca slaan de handen ineen met een creatieve oplossing: Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Jouw favoriete producten en gerechten komen gewoon naar jou toe!

Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis

Om de mensen die het huis zo min mogelijk verlaten tijdens deze periode te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen bezorgen Deventer winkeliers en horeca nu bij jou thuis. Zo helpen we elkaar. Kijk op: www.bezorgenindeventer.nl voor alle deelnemende winkels en restaurants.

Hoe werkt het? - Ga naar www.bezorgenindeventer.nl - Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij jouw huis te bezorgen. - Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen, rechtstreeks bij de ondernemer.

Bezorging door ondernemers zelf of de fietskoerier

Een deel van de pakketten wordt bezorgd door Fietskoerier Deventer. Deze lokale fietskoerier zorgt ervoor dat jouw pakketje gegarandeerd de volgende dag nog bij jou geleverd wordt. Extra fijn: het bezorgen is helemaal gratis, je betaalt dus nul bezorgkosten (!) en jouw pakket wordt duurzaam bezorgd op de bakfiets van de fietskoerier.

Een ander deel van de ondernemers bezorgt zelf op de fiets, scooter of met de auto. Ze vragen daar in sommige gevallen bezorgkosten voor. Check de website van de ondernemer om te zien of jij bezorgkosten betaalt of niet.

Foto's:
1. Pien is werkzaam bij Huis Vermeer – foto: Marie Lems HV
2. Fish & Chips van Beryl's