De Grote Kick-Off met Natte Visstick en Prins S. en De Geit!

De Grote Kick-Off is dé aftrap van het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen in Deventer. Dit event wordt georganiseerd door het Burgerweeshuis, Saxion en Aventus en vindt plaats op 31 augustus.

Na een paar edities op andere locaties zoals de Nieuwe Markt en de Burgerhaven zijn we in 2023 weer terug op de plek van de 1e editie in 2015: Het Grote Kerkhof. Op het programma veel aanstormend talent maar natuurlijk ook nationale toppers als Prins S. en De Geit en Natte Visstick.

Elk jaar vindt de (Grote) Kick-Off plaats in de introductieweek voor nieuwe studenten. Een mooie start van het studiejaar in Deventer en dé manier om kennis te maken met muziekliefhebbers van dezelfde leeftijd in een nieuwe stad.

Dit jaar is de opzet anders dan voorgaande jaren: vanaf 17:00 uur is het - recent vernieuwde - plein omgebouwd tot festivalterrein en staan er van 17:00 tot 23:00 uur verschillende acts op het podium. De festivalsfeer wordt compleet door diverse foodtrucks en horeca op het terrein.

De aftrap is voor NONCHELANGE, de leukste act van Nederland. En dit onderstreept hij met een ontregelende show vol humor, absurdisme en een berg catchy indiepopsongs. Daarna zijn er maar liefst 5 acts die hot en happening zijn in de hiphopscene, namelijk Elmer, DIKKE, Idaly, Brunzyn en Katnuf.

Vervolgens staat nationale topper Prins S. en De Geit op het podium. De act rond excentrieke frontman Scott (Prins S.) staat voor een mengeling van rap, electronica en pop met poëtische teksten over het (nacht)leven.

Afsluiter op het podium van De Grote Kick-Off is Natte Visstick, één van de grootste hypes én vernieuwers van de vaderlandse dancescene, die hoge ogen gooit op festivals en in de clubs.

Vanaf 17.00 uur gaat het festivalterrein open en kunnen bezoekers lekker in de stemming komen met dj’s Thomas & Leon. Zorg in ieder geval dat je op tijd bent want vol = vol!