Unieke Expositie bij Galerie KunstApart

Galerie KunstApart presenteert met trots een bijzondere expositie getiteld “ 3 x Deventer” waarin het werk van drie getalenteerde kunstenaars, Estrellita Bartelsman, Rike Beekman en Marjoke van Kamp, centraal staat.

De expositie biedt een unieke kans om de diverse en intrigerende kunstwerken van deze kunstenaars te bewonderen. De tentoonstelling loopt van 19 augustus tot en met 1 oktober 2023.

De tentoongestelde kunstwerken weerspiegelen de verscheidenheid aan disciplines die de kunstenaars beheersen. Estrellita Bartelsman creëert schilderijen geïnspireerd door landschappen en plattegronden, waarbij ze haar visie op het landschap op bijzondere wijze naar het platte vlak vertaalt. Haar composities spelen met vormen en kleuren die soms harmoniëren en soms expressief botsen.

Rike Beekman, afgestudeerd aan de KABK te Den Haag, heeft haar focus gelegd op het vervaardigen van tassen en woonaccessoires van echt leer. Speciaal voor deze expositie heeft ze unieke ontwerpen gecreëerd die geïnspireerd zijn door de kleuren en vormen van haar mede-exposanten. Elk stuk is een unicum, waardoor haar werk een persoonlijke en exclusieve touch krijgt.

Marjoke van Kamp ontplooit haar kunst in de wereld van afvalhout. Haar objecten, variërend van "tiny houses" tot plattegronden van voormalige huizen in Duitsland en recentelijk ook meer 3D-werk, worden gemaakt van gerecycled hout. Met een palet van gedempte kleuren, dat zij het DDR-palet noemt, voegt zij een speciaal karakter toe aan haar creaties.

De officiële opening van de expositie vindt plaats tijdens de vernissage op zaterdag 26 augustus van 16.00 tot 18.00 uur. Dit is een unieke kans om de kunstenaars persoonlijk te ontmoeten en meer inzicht te krijgen in hun creatieve processen. Galerie KunstApart nodigt kunstliefhebbers, vrienden en familie van harte uit om deze speciale gelegenheid bij te wonen en samen te genieten van een betoverende kunstervaring.

Evenementgegevens:
Expositie: 3 x Deventer
Locatie: Galerie KunstApart, Nieuwstraat 77, 7411LK Deventer
Datum: 19 augustus 2023 tot en met 1 oktober 2023
Vernissage: 26 augustus 2023, 16.00-18.00 uur

Voor meer informatie over de expositie en de kunstenaars, bezoek onze website op www.kunstapart.nl of neem contact met ons op via .