Rock en Noten in de muziekkoepel

Deventer. Het zondagmiddagconcert op 27 augustus in de Muziekkoepel Nering Bögel heeft twee mooie Deventer acts. De live band The Bridge en de zangers van Vocal Group Notes brengen een zeer afwisselend muzikaal pallet en laten daardoor vele muziekharten sneller kloppen. Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur.

The Bridge is een spannende coverband die zompig kan rocken als The Black Keys, Muse en Queens of the Stoneage, maar die ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft. Ze belichten de hele rock- en popgeschiedenis: van Elvis en Dusty Springfield, via Tina Turner, Iggy Pop en de B52’s naar Snow Patrol, U2, Anouk en Nothing but Thieves. The Bridge onderscheidt zich door het gebruik van veel verschillende instrumenten (o.a. mondharmonica, fluit en saxofoon) en meerstemmige zang.

De Voval Group Notes is een tienkoppige groep met zangers en zangeressen vol passie. Een repertoire met veel swingende popsongs, zowel Nederlands als Engelstalig. En een performance waarbij je zelf wel mee wil zingen of heerlijk een dansje maken. Een optreden vol muzikaal entertainment, meerstemmig en met een eigen twist aan talloze herkenbare nummers! Kortom Vocal Group Notes brengt niet alleen muziek om naar te luisteren maar ook om maar te kijken!