Herdenking 160 jaar afschaffing van de slavernij

Uitnodiging: Herdenking 160 jaar afschaffing van de slavernij – Samen Leren, Ervaren en Genezen

Stichting Wintertuin Curaçao is verheugd om u uit te nodigen voor het project Baba Awokose ter gelegenheid van het Herdenkingsjaar Slavernijverleden. Met deze bijzondere herdenking willen we een sfeer van bewustwording creëren en samenwerken aan genezing door middel van muziek.

Het project bestaat uit een viertal workshops en biedt een unieke gelegenheid voor iedereen die interesse heeft in het samen leren over het slavernijverleden van Curaçao en het gezamenlijk streven naar heling. De workshops vinden plaats op 8, 10, 11 en 12 augustus en elke dag staat in het teken van een ander aspect van dit belangrijke thema.

Tijdens elke workshop zullen deelnemers de mogelijkheid hebben om zich onder te dompelen in dans, zang en informatiemomenten, waardoor ze een diepere connectie kunnen maken met de geschiedenis en de impact van de slavernij. Het hoogtepunt van het project is de laatste workshop, waarin wij een interactieve presentatie combineren met de opgedane kennis en ervaringen uit de voorgaande dagen.

We zijn verheugd dat getalenteerde Curaçaose artiesten zoals Rendel Rosalia, Calviany Eleonora en Rien de workshops begeleiden en hun kunst met ons delen. Hun expertise en passie zullen bijdragen aan een betekenisvolle en transformerende ervaring voor alle deelnemers.

Deze uitnodiging is bedoeld voor een breed publiek van 16 tot 100 jaar dat geïnteresseerd is in de slavernijgeschiedenis van Curaçao, en dat in samenwerking met ons het bewustzijn over die geschiedenis wil bevorderen. Wij geloven dat we door gezamenlijke inspanningen en het delen van kennis een grote stap kunnen zetten richting genezing.

Data: 8, 10, 11 en 12 augustus 2023
Locatie: Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
Tijd: 14:00-16:30

Entree is gratis, na afloop kunt u een vrijwillige bijdrage achterlaten

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Arshanti Tramm via of 06-81037725

We kijken ernaar uit u te verwelkomen om samen te leren, ervaren en genezen tijdens de 160 jaar Slavernij Herdenking op Curaçao.