Wijnfestival Buitenpost: proef, beleef en geniet

Buitenpost nodigt wijnliefhebbers uit om op zaterdag 24 juni een onvergetelijke dag vol heerlijke wijnen, lekker eten en plezierig entertainment te beleven tijdens het Wijnfestival. Met meer dan veertig verschillende, veelal Nederlandse, wijnen om te proeven, belooft dit evenement een geweldige ervaring te zijn, of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon wilt ontdekken wat wijn te bieden heeft.

Op het Wijnfestival waan je je in Franse sferen, direct naast de wijngaard. Onder het genot van fijne muziek kun je verschillende wijnen proeven en tegelijkertijd heerlijk eten bestellen bij een van de vele foodstands. Trek je sneakers aan, schuif gezellig aan bij een van de lange tafels en geniet van de prachtige locatie.

Meer dan veertig soorten wijn
Het festival biedt een unieke kans om biologische en natuurlijke Nederlandse wijnen van bekende wijnmakers te ontdekken, zoals Betuws Wijndomein, Buitenpost, Apostelhoeve, Gelders Laren, Domein Holset en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook diverse buitenlandse wijnen per glas en fles verkrijgbaar, zodat je een breed scala aan smaken kunt ontdekken. Weten wie er precies komen? Kijk dan op bijbuitenpost.nl/wijnfestival.

Activiteiten op het terrein
Naast de wijngaard strekt het terrein van Buitenpost zich uit over maar liefst 12 hectare, waar je tijdens het festival vrij kunt rondstruinen. Zo is er van alles te doen aan spellen, zoals tafeltennis, jeu de boules en beugelen. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen op de speelweide.

Praktische informatie
Kom op zaterdag 24 juni naar het Wijnfestival en ontdek een wereld van wijn op het terrein van Buitenpost. Van 14:00 uur tot 21:00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een scala aan wijnen, culinaire hoogstandjes en vermakelijk entertainment. De toegangsprijs bedraagt €9,- per ticket, inclusief een welkomstdrankje en een glas. Kinderen hebben gratis toegang. Kom vanwege beperkte parkeergelegenheid zoveel mogelijk op de fiets. Betalen kan met pin en contact geld.

Wil je erbij zijn? Koop je tickets via www.bijbuitenpost.nl/wijnfestival en kom proosten op het Wijnfestival.