INTO THE MUD Festival keert terug: tweede editie vol energie

INTO THE MUD komt eraan op 12 augustus op het terrein van Buitenpost. Een modderig slagveld waar je meegesleurd wordt naar een wereld van ongefilterde rock 'n roll en rauwe blues.

We dompelen we je hier onder in een klamme, olieachtige ambiance die je zintuigen prikkelt en je ziel doet schudden. Op 12 augustus barst het festival los, vanaf 14:00 uur. Vol trots presenteert INTO THE MUD een line-up met een verzameling van geweldige bands. Dit jaar weer een mix van Americana, bluegrass en psychedelische rock zoals je van ons gewend bent. Nieuw dit jaar is de tweede stage, waar we de rauwere bands een plek geven. Maak je klaar om weggeblazen te worden!

De line-up:
• Ghost Woman – De Canadese psychedelic garagerockband Ghost Woman neemt je mee op een sonische reis vol betoverende klanken en grensverleggende melodieën.
• Smokestack Lightnin' - Met hun mix van roots, Americana en alternative country creëert deze band een tijdloze sound die je meeneemt naar de diepste krochten van de Amerikaanse muziektraditie. Walter Broes (Seatsniffers) zal deze rookkanonnen komen vergezellen.
• Money & the Man - Duik in de wereld van zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll met dit krachtige tweekoppige muzikale monster. Verwacht rauwe energie en een onvergetelijke live-ervaring.
• Herman Brock Jr. - Met een mix van bluegrass, Americana en blues, brengt Herman Brock Jr. zijn virtuositeit op de snaren naar voren, terwijl hij verhalen vertelt die je raken tot in het diepst van je hart.
• Jimmy Diamond – Deventer finest Americana-indierockers zullen je betoveren met hun catchy deuntjes en meeslepende teksten.
• Robbing Banks - Als een one-man garageband brengt Robbing Banks een unieke mix van rauwe klanken, krachtige vocalen en energieke performances.
• Bongloard - Een door Thee Oh Sees en Ty Segall geïnspireerde Utrechtse beukband genaamd Bongloard zal de tweede stage geheel in stijl afsluiten. Ga zien! Ga voelen!

Wij hebben zelfs zoveel zin in INTO THE MUD dat we een dag eerder beginnen, zodat je de kans hebt om alvast in de stemming te komen. Op 11 augustus trakteren we je op een liveoptreden in de kas, The Outbound Scallywag Carnival speelt daar van 20:00 – 23:00 uur. Het is meer dan een bezoekje aan een live band. Het is een parade aan klanken, grappen en anekdotes die beroep op gehele scala emoties. Kaarten voor vrijdag 11 augustus? Niet nodig. Deze pre-party krijg je van ons cadeau.

Camping
En het beste van alles? Als je wilt, blijf je lekker twee nachten slapen op de camping. Mis niks en pak het hele festival mee.

Tickets
Tickets en verdere info voor INTO THE MUD zijn verkrijgbaar via bijbuitenpost.nl/intothemud. INTO THE MUD wacht op je, klaar om je weg te vagen in een draaikolk van smerig en muzikaal genot.

Ticketlink: LINK
Website: www.bijbuitenpost.nl/intothemud
Facebook event: https://fb.me/e/WY2hgTrm
Insta: https://www.instagram.com/into_themud/