Twinkelende Kusbrocante

Vrije entree en Om te zoenen zoo mooi! 50 brocanteurs vormen zaterdag 25 feb een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier in de Lebuïnuskerk van Deventer. Van lief, stoer & oud tot vintage, chic & stout!

Tijdens de kro~kusvakantie heeft een héérlijke brocantemarkt plaats in de Lebuïnuskerk aan het Grote kerkhof in Deventer. Onder de naam ‘Een Twinkelende Kusbrocante’ wordt de kerk omgetoverd in een feest van beleving en verwondering. Met een knipoog naar het ontluikende voorjaar tonen brocanteurs in een sfeervolle Franse ambiance een hoge kwaliteit aan antiek, brocante, vintage en tweedehands design.

Met een blije glimlach rondstruinen over deze markt in de hartverwarmende kerk en vinden wat je al zo lang zoekt. De lichtinval heeft een betoverend effect op de Franse brocante. De brocanteurs zijn pure liefhebbers en vaak ware stilisten.

Het Grote Kerkhof is inmiddels autovrij. Parkeer daarom (tip) gratis aan de overkant van de IJssel en geniet op het pontje van één van de mooiste stadsaanzichten van Nederland. Het veer legt aan bij de voet van de kerk. Van tafellinnen, serviesgoed, aardewerk, zilver, bestek, meubilair, verlichting, sieraden en oud nostalgisch speelgoed tot bohemien, retro, schilderijen, art deco/nouveau, vintage kleding, glaswerk en meer....veel meer. Van boudoir tot industrieel!

‘Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk, België of Engeland het leukst, maar het is behoorlijk tijdrovend. Het is dan fijn als anderen dat voor je doen. Op deze brocante beleven bezoekers wel de sensatie van het zoeken én vinden’. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

Lebuïnuskerk
Grote Kerkhof Deventer
Van 10 – 17 uur
Entree is VRIJ !!