Schoon Vertier festival in Deventer

Zaterdag 22 oktober heeft van 15-18 uur het wonderlijke ‘Schoon Vertier Festival’ plaats in Deventer. Verleidelijk, Magisch, Bekoorlijk & Poëtisch.

Met flamenco, gipsy en jazz is dit een intiem, sprankelend pop-up muziekfestival in de Mariakerk (naast het Arsenaal) aan het Grote Kerkhof. Het wordt voor de tweede keer georganiseerd in een iets andere vorm. De eerste editie was in 2017.
Als toevoeging heeft het het in de titel 'de uitgeklede versie' meegekregen, omdat er nu geen kunstbeurs bij is. Je wordt deze magische middag verwend met de lekkerste Manouche (gipsy) door Manito, met meeslepende Flamenco (óók poëtische liedjes in de Nederlandse taal) van Flor~ de~Lis, de zeven schoonheden van Los Pajaritos maken er na de pauze een opwindend en vrolijk feest van. Met zang, castagnetten en Spaanse gitaren wordt het een waar fiësta, om op te dansen en mee te klappen. Het spetterende slotstuk wordt verzorgd door trompettist Willem Oosterwijk die met zijn jazzmuzikanten en oorstrelende trompetklanken de muziek van Eric Vloeimans op betoverende wijze tot leven wekt.

Het is voor wie in alle sereniteit wil luisteren en genieten van prachtige gitaarmuziek, maar ook voor wie van een intiem feestje houdt, waarna je met een hartveroverende glimlach om je mond het weekend ingaat. De entree is 14 euro. Deur open om 14.30

U kunt uw tickets bestellen via de ticketlink in het evenement op facebook: 'Schoon Vertier Festival', https://www.facebook.com/kunstencultuuraandeijssel of telefonisch contact opnemen met de organisatie: 0570-600186