Popronde Deventer is back!

Op zaterdag 12 november is het eindelijk weer zover, Popronde Deventer neemt zoals vanouds onze prachtige binnenstad over met een zeer gevarieerde selectie van opkomende artiesten uit Nederland. Van beukende gitaarbands en kolkende latin tot gevoelige songwriters en frisse neo soul, bij de Popronde is voor elke muziekliefhebber wat te vinden.

De Popronde is het grootste reizende festival van Nederland, in een landelijke selectie worden jaarlijks de 100 beste aanstormende bands en artiesten van het moment uitgekozen die in het najaar langs meer dan 40 steden touren. “We zijn erg blij dat we de Popronde als vanouds kunnen organiseren, het publiek kan vanaf de middag tot diep in de nacht gratis van kroeg naar kroeg struinen en genieten van de tofste live optredens”, aldus coördinator Richard Wevers.

Popronde Deventer wordt georganiseerd door Colored Monkeys en vindt plaats in uiteenlopende locaties aan De Brink tot het Grote Kerkhof en van de Nieuwe Markt tot in het Havenkwartier. Met meer dan 30 optredens in 20 verschillende locaties beloofd het een knallende editie te worden. Voor meer informatie en updates over de Popronde Deventer kunt u terecht op https://www.popronde.nl/steden/deventer.