La Grande Paasbrocante op de Brink

Zondag 17 april, eerste Paasdag wordt ‘La Grande Paasbrocante’ georganiseerd op de Brink, hét stadsplein van Deventer en tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland.

Omzoomd met haar zonnige terrassen, het ontluikende groen van de oude kastanjes in historische ambiance, waan je je op een plein in de Provence en als god in Frankrijk. Een plein om verliefd te worden, met zinderende prikkels van le printemps.

Slenterend over de ‘brocanteboulevard’ tref je bij één van de ruim 40 standhouders plots dat unieke stuk die deze Paasdag zoo onvergetelijk en vrolijk maakt. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

Van lief, stoer & oud tót vintage, chic & stout!

Van oude tuinbanken, Franse stoeltjes, tafellinnen, serviezen, bestek, glaswerk, zilver, nostalgisch speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, bohemien, retro, industrieel, oude deurklinken en lampen tot sieraden, fraaie bustes, boudoir, frêle korsetten en meer… Veel meer!

In retrosfeer gaan plein en brocante een symbiose aan die voor fijnproevers om van te smullen is. Na het eieren zoeken kan de paashaas écht gaan speuren en genieten als de Brink wordt omgetoverd in een lint van kijk- en snuffelplezier’

Voor nadere info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel