Paul Sinha en Montell van Leijen in Mindset Deventer!

Singer-songwriter Paul Sinha en topmodel Montell van Leijen in zevende LIVE aflevering van Mindset Deventer!

Uit cijfers blijkt dat steeds meer jongeren kampen met somberheid en mentale uitdagingen. Dit kunnen lastige thema’s zijn om te bespreken, zeker als jongere. Steeds meer relevante Nederlandse artiesten komen op hun beurt uit voor hun psychische klachten, of spreken zich vrijuit over de onzekerheden die bij het artiestenbestaan en opgroeien komen kijken. Ze vertellen erover in hun liedjes, maar ook daarbuiten spreken zij zich uit over deze thematiek.

1+1 dachten een aantal culturele organisaties, welzijnsinstellingen en GGZ partijen uit Deventer. Zij bundelen onder leiding van Kunstcircuit Deventer hun krachten binnen het project Mindset.

Platform

Mindset is een jongerenplatform met talkshows en podcasts waarbinnen regelmatige basis landelijke bekende artiesten en bekende jonge Deventenaren uitgenodigd worden om open te spreken over hun psychische klachten, of onzekerheden die komen kijken bij opgroeien. De artiesten vertellen over hun carrière, creatieve processen, maar ook over de twijfels, onzekerheden eventuele psychische klachten waar zij mee te kampen hebben of hadden.

Door de klachten in een context te plaatsen en te laten zien hoe je iets negatiefs om kan zetten naar iets positiefs, zorgt Mindset ervoor dat jongeren met klachten zich herkennen in de verhalen en erachter komen dat je hier open over mag en kan zijn.

Aflevering 7 met live publiek

Met in deze zevende aflevering zanger en songwriter Paul Sinha en topmodel Montell van Leijen. Beiden opgegroeid in Deventer. Deze aflevering is los van de geweldige gasten extra speciaal, het is namelijk de eerste Mindset aflevering die met publiek is opgenomen. De volledige productie heeft namelijk plaatsgevonden op, toevallig, de oude middelbare school van Paul Sinha. Namelijk het Etty Hillesum Lyceum Het Vlier.

Deventers talent

De 24-jarige Paul Sinha is een Nederlandse Singer-songwriter die muziek uitbrengt met een heel eigen en unieke sound. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek, hij scoorde namelijk méér dan 50 miljoen streams op Spotify in zijn nog relatief korte carrière. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Anouk, Maan, Tabitha, Roxeanne Hazes, Snelle, Frenna en Rolf Sanchez. In 2019 vertolkte hij de rol van Petrus in de populaire vertelling ‘The Passion’ van de Evangelische Omroep en stond hij zij aan zij met het duo Nick & Simon in een uitverkochte Ziggo Dome. Daarnaast werd hij in 2020 genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en schreef mee aan de #1 hit ‘Más Más Más’ van Rolf Sanchez.

Montell van Leijen, winnaar van het tiende seizoen van Holland’s Next Top model in 2017. Hij groeit net als Paul op in Deventer. Studeert een tijdje aan het CIOS in Arnhem voor de sportleraar opleiding. Voetbalde fanatiek, maar stopt daar op gegeven moment mee om zich te focussen op zijn carrière als model. Als geen ander weet Montell hoe het is om in de schijnwerpers te staan en de druk en de stress van de modellenwereld te voelen. Montell heeft veel grote opdrachten en is regelmatig als vast gezicht te zien bij modemerken en webshops zoals de streetwear gigant Freshcotton.

Onder leiding van presentator Manu van Kersbergen en leerlingen van Het Vlier voeren Paul en Montell aan de hand van prikkelende vragen en pittige stellingen een belangrijk gesprek over stress.

Aflevering zeven van Mindset gaat om 16:00 op vrijdag 4 maart in première via het YouTube kanaal van Mindset Deventer.

Mindset is een samenwerking tussen Kunstcircuit Deventer, Raster, Burgerweeshuis, Bibliotheek Deventer, Etty Hillesum Lyceum, Youth For Christ, Pactum jeugd- en opvoedhulp, Dimence – Impluz, Jongerenloket Deventer, Thubble en COC Deventer.

Meer informatie over Mind set is hier te vinden:

Instagram: https://www.instagram.com/mindset_deventer/

Facebook: https://www.facebook.com/mindsetdeventer

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOr1YwKAPDxmXnq-Cb4YSTA/featured

Spotify: https://open.spotify.com/episode/2x2ZZnRAaNYNYXpayJLpMm?si=MKoHTLQAQqOKwqFZg5vsxg