Bergkerkconcert

Het tweede concert van 2022 in de serie Bergkerkconcerten vindt plaats op vrijdag 25 februari a.s. en zal verzorgd worden door Hayo Boerema, orgel en Gijsbert Westland, zang.

Hayo Boerema werd geboren in 1972 in Groningen. Aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag studeerde hij orgel bij Johann Th. Lemckert, kerkmuziek bij Marijke van Klaver en improvisatie bij Jos van der Kooy. Aan het Rotterdams Conservatorium studeerde hij koordirectie bij Barend Schuurman.

Gijsbert Westland, geboren in 1988, heeft Engels en cognitieve taalkunde gestudeerd aan de universiteiten van Leiden, Utrecht en Florida (VS). Hij is werkzaam als docent Engels aan de Hogeschool Rotterdam. Als koorzanger nam hij deel aan diverse projectkoren onder leiding van dirigenten als Wiecher Mandemaker, Peter Dijkstra en Daniël Reuss.

Het is weer mogelijk om dit concert live bij te wonen. U kunt kaarten reserveren via , kaarten kosten € 10 per stuk, houders van een CJP en jongeren tot 27 jaar betalen € 5.

Deur open: 19.30 | Aanvang concert 20.00 | Speelduur +/- 60 min.
Adres: Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer

Het concert zal ook via livestream gratis te bekijken zijn op vrijdagavond 25 februari vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl.

De Deventer Bergkerk is in 2021 een nieuwe concertserie gestart onder de naam Bergkerkconcerten. De concerten vinden plaats op elke laatste vrijdag van de maand en bieden een kwalitatief hoogwaardig programma in de genres (modern-) klassiek, orgelmuziek en traditionele/wereldmuziek.