DiepzeeKerk in de Bergkerk

Aan de oppervlakte is de zee vaak onstuimig, maar wanneer je dieper afdaalt kan het verrassend rustig zijn. Theatergezelschap Project Wildeman voert je in DiepzeeKerk mee op de golven van je gedachten en de in klanken gevangen stilte van de diepzee. DiepzeeKerk is op 13 maart 2022 te zien in de Bergkerk in Deventer.

DiepzeeKerk is een meditatief ritueel vol elektronische klanken, poëtische teksten en visualisatie opdrachten. Samen met de andere bezoekers zit je midden in de kerk in een kring en daal je af naar de diepere lagen van je onderbewustzijn. Naar je eigen DiepzeeKerk. Wat zie je daar, wat voel je en wat doet het met jou om omringd te zijn door water? In een gezamenlijke én persoonlijke ervaring laat Project Wildeman je ontdekken welke stille wateren er zich bevinden onder jouw oppervlakte.

Kerken als speellocatie

Kerken zijn van oudsher plekken van bezinning en samenkomst. DiepzeeKerk speelde eerder in kerken in Groningen, Amsterdam en Utrecht. Op zondagmiddag 13 maart 2022 is DiepzeeKerk om 17:00 uur te beleven in Deventer. De Bergkerk, uit 1198, biedt met de schilderingen uit de vroege 13e eeuw een unieke locatie voor deze voorstelling.

Voor meer informatie klik hier!

Klik hier om jouw tickets te bemachtigen.