Gekleurde verhalen

Van 19 november tot en met 16 januari kunt u bij Atelier Komma de expositie "Gekleurde Verhalen" van Frits Grimmelikhuizen bezoeken.

Frits is in Deventer en ver daarbuiten geen onbekende. Jarenlang heeft hij velen weten te betoveren met zijn voorstellingen. Inderdaad betoveren. Niet alleen door de intimiteit van zijn “Papieren Theater”. Maar ook door de vormen en expressieve kleuren van zijn decors, verfijnd door de prachtige belichting. En de muziek die zorgvuldig is uitgezocht of door hemzelf gecomponeerd. www.grimspapierentheater.nl Maar wat doe je als theatermaker in coronatijd. Frits is gaan werken met papier. Dat deed hij toch al maar nu geen decorstukken maar los, zelfstandig werk. Gebaseerd op de grondvormen; vierkant, driehoek en cirkel en de verhoudingsprincipes van de Gulden Snede en de reeks van Fibonacci.

Het is een kleurrijk spektakel geworden met een kijkdoos, een tafel van verwondering en het geluid van een driehoek. Dus toch weer theater. Iedere woensdag, donderdag en vrijdag te bezichtigen. Ook mogelijk op afspraak.

Adres: Atelier Komma , Achter de Muren Vispoort 46 in Deventer.

We laten 4 personen per bezoek toe.

Voor meer informatie zie www.atelierkomma.nl of bel 0625524432