Mini-sitcom GARAGE van keukentafel naar theaterzaal.

Deze zomer 12 keer in MIMIK Deventer: Cabareteske voorstelling met speelgoedautootjes nu voor iedereen te zien. De hilarische belevenissen van garagehouder Joop en monteur Sjakie zijn daarbij te zien op een groot scherm.

De succesvolle keukentafelvoorstelling GARAGE was tot nu toe alleen zien als je Gérard Schiphorst bij je thuis uitnodigde. Gelukkig kan nu iedereen die nieuwsgierig is geworden deze cabareteske mini-sitcom met speelgoedautootjes meemaken. In juli en augustus speelt TAMTAM 12 keer in Theater MIMIK in Deventer.

Het is een speciale zaalversie met miniatuurcameraatjes rond het decor. Close-ups van de scènes met de Dinky Toys worden live gemixt en vertoond op groot filmdoek. Een bijzondere filmische cabaretvoorstelling is het resultaat. Geheel in jaren ’60 sfeer, met live polygoonstem, blues op de cigarbox slidegitaar en humor zo vet als de vloer van de garage.

“Een volwassen man met meer dan veertig jaar theaterervaring die al motorgeluiden pruttelend bij je thuis met autootjes komt spelen. En dat je daar dan gretig naar kijkt en blijft kijken.” Henri Drost, Theaterkrant.nl

Tussen 23 juli en 21 augustus zijn in theater MIMIK de 12 voorstellingen GARAGE te zien. www.mimik.nl