Heb je een OGEN BLIKJE?

OGEN-BLIKKEN - Een fotowandeling en openlucht museum. Wandel het 'Rondje Bruggen' zelfstandig met een route of met fotografe Astrid Stok. Maak foto's met je mobiel en zorg na afloop van de wandeling dat jouw foto onderdeel wordt van het openlucht museum op het Grote Kerkhof.

In OGEN-BLIKKEN dagen ondernemers van het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt, evenals EICAS en MIMIK, je uit om het bekende rondje Deventer bruggen te lopen. Loop zelfstandig aan de hand van een routekaart met opdrachten, of ga op pad met fotografe Astrid Stok. Maak met je mobiel foto’s en zorg dat ze na afloop in het digitale museum komen. Ook kan het maar zo zijn dat jouw foto in een fotosteen verschijnt op het Grote Kerkhof.

Groeiende tentoonstelling

OGEN-BLIKKEN vindt plaats van 20 juni t/m 20 september 2021. Iedereen kan deelnemen, dus ook jij! Kies om de wandelroute te lopen aan de hand van een routekaart met opdrachten, of ga samen met fotografe Astrid Stok op pad.
Onderweg krijg je opdrachten en uitdagingen om anders te gaan kijken naar de Lebuinuskerk en de IJssel. Je neemt foto’s met je mobiel en levert er vier na afloop in. Zo krijgen we de gelegenheid om samen onze blikken op het plein en de omgeving te kunnen werpen. Vervolgen kiest een jury wekelijks de beste foto’s die worden tentoongesteld in het groeiende openluchtmuseum op het Grote Kerkhof.

Deelnemen aan de excursie

Om deel te nemen aan de excursie onder begeleiding van fotografe Astrid Stok kun je mailen naar betti@inhethuisvan.nl. Een excursie is €15,- incl. routekaart en koffie/thee.

Zelfstandig op pad?

De routekaarten met opdrachten zijn vanaf vrijdag 25 juni voor slechts €2,- te koop bij iedere ondernemer op het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt.

OGEN-BLIKKEN is een initiatief van de ondernemers rond het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt, evenals EICAS en MIMIK.

(Foto: Sander Korvemaker)