Blijf lekker slapen!

Na een dag op pad te zijn geweest, is het prettig even je rust te pakken. Bijkomend voordeel, na een ontspannen nacht kan je nóg een dag genieten van de heerlijke stad. Kortom: maak van je bezoek een meerdaags verblijf!

Hotel FINCH

Keizerstraat 20, www.hotelfinch.nl
Een modern en fijn 4-sterren hotel in hartje centrum. Een wereldplek voor kleurrijke en vrije vogels. Een open huis voor de nieuwsgierigen. Een beetje zoals thuis, maar dan met een toffe bar.

Hotel in het Huis van Deventer

Grote Kerkhof 5, www.hotelinhethuisvandeventer.nl
In Hotel In Het Huis van Deventer is niets standaard. Al hun city lofts zijn uniek en eigen zodat je direct voelt dat je niet ‘lost in translation’ bent in het zoveelste hotel aan dat anonieme plein, of langs die onpersoonlijke snelweg. Nee, jij mag overnachten in Deventer!

Postillion Hotel Deventer

Deventerweg 121, www.postillionhotels.com
Postillion Hotel Deventer is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg. Het hotel is onlangs gerenoveerd en beschikt over 96 hotelkamers, waaronder een aantal comfortkamers met extra faciliteiten en 3 suites. In het gehele hotel kan je gratis gebruik maken van Wifi en je auto? Die parkeer je fijn gratis voor de deur.

Pillows Luxury Boutique Hotel

Worp 2, www.pillowshotels.com/deventer/
Een rijksmonument aan de IJssel dat is omgetoverd tot een modern designhotel en restaurant: dat is pas bijzonder slapen, dineren of vergaderen! Dit gerestaureerde 19e-eeuwse pand ligt aan het water en kenmerkt zich door een neoklassieke look.

Hotel Hanzestadslogement de Leeuw

Nieuwstraat 25, www.hoteldeleeuw.nl
Midden in het centrum van de historische Hanzestad Deventer overnachten bij Hotel Hanzestadslogement “De Leeuw”. Hotel de Leeuw: een heerlijk plekje midden in het centrum op loopafstand van de leuke winkeltjes, galerietjes en restaurants. Je bent van harte welkom!

Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9, www.hotelhuisvermeer.nl
Huis Vermeer is gevestigd in de voormalige bankierswoning van de familie Vermeer. Tot aan het einde van de negentiende eeuw fungeerde het pand als woonhuis én werkplek voor de familie. Je kan hier terecht voor een kopje koffie, borrel, lunch, diner en overnachting. Huis Vermeer beschikt over elf kamers van koninklijke grandeur. Allen met een eigen, uniek verhaal en deels ingericht met 18e eeuws antiek wat helemaal past bij de beleving en geschiedenis van het pand.

Hotel De Vischpoorte

Nieuwe Markt 40, www.vischpoorte.nl
Centraal in het centrum van de oude binnenstad ligt één van de hoogst beoordeelde hotels van Overijssel. Hotel de Vischpoorte is een klein stadshotel met 8 verschillende kamers/appartementen. De accommodaties zijn ideaal voor zakelijke gasten en gasten die ruimte zoeken om te werken, ontspannen of om de omgeving te verkennen. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken over geluidsarme slaapkamers.

B&B Deventer Bed and Breakfast

Binnensingel 44, www.deventerbedandbreakfast.nl
Een gezellig Bed and Breakfast met parkeergelegenheid in het centrum van Deventer! De gasten hebben een eigen ingang en krijgen een sleutel mee. Er is op de eerste verdieping een gastenverblijf waar je de mogelijkheid hebt een drankje en/of een versnapering te nuttigen. Je vindt er alle informatie over Deventer en omgeving. Er zijn 4 tweepersoonskamers, verdeeld over 2 verdiepingen.

Met een camper naar Deventer?

Stadscamping Deventer

De Worp 12, www.stadscamping.eu
Een veel gehoorde opmerking van campinggasten: ‘Dit is toch een heel bijzondere camping. Zo dichtbij een mooie stad, toch rustig en gemoedelijk.’. Ja, op de Deventer stadscamping kun je kleinschalig kamperen, direct aan de oevers van rivier De IJssel. En met het pontje ben je in een oogwenk in de historische binnenstad van Deventer.

Meer tips en adressen om te overnachten?

Klik hier voor een overzicht.