Door ondernemers

6x Kidsproof uitjes in de zomervakantie

  • Geschreven door Patricia van der Meulen
  • Leestijd Leestijd 2 minuten
  • Home 989 x bekeken

Zes heerlijke weken geen school… tijd voor leuke dingen! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Deventer. Patricia van der Meulen van Kidsproof Apeldoorn-Deventer heeft haar favoriete zomer uitjes voor je op een rijtje gezet.

Klaterklanken
Klaterklanken

Klaterklanken De Haere
Lekker chillen op Landgoed De Haere en ondertussen genieten van concertjes die overzichtelijk kort zijn. Oók heel leuk voor wie normaal nooit naar een klassiek concert zou gaan. Met peuterconcert, familieconcert en familiewandeling.
Lees meer

Blotenvoetenpad
Blotenvoetenpad

Buitenpost
Mijn kinderen zijn dol op blotevoetenpaden! Bij het Blotevoetenpad op Landgoed Buitenpost in Twello loop je 2,5 km op je blote voeten langs obstakels en door het gras, zand en modder. Lekker vies worden mag hier!
Lees meer

Piggy's Palace
Piggy's Palace

Piggy’s Palace
Ooit een biggetje van een glijbaan af zien gaan? Bij Piggy’s Palace kan het! Kom hier op woensdagavond of zaterdag lekker met biggen knuffelen. Heel rustgevend én waarschijnlijk het meest bijzondere uitje van de vakantie!
Lees meer

Kunstwandeling
Kunstwandeling

Kunstwandeling Eilandje
Ga op expeditie op het Deventer Vogeleiland! In de Eilandje-trommel vind je vijf mysterieuze voorwerpen en opdrachten, die horen bij verschillende kunstenaars. De route gaat langs nieuwe, speciaal voor het Vogeleiland gemaakte kunstwerken. Tip: plof ook zeker even neer op terras van Parkcafé Mees! Lees meer

EICAS
EICAS

EICAS
Wist je dat EICAS ook leuk is voor kinderen? Ga samen op Ontdektocht door het museum en maak kennis met Nul-kunstenaars. Bij de balie ontvang je een tasje met allerlei opdrachten en benodigdheden om die uit te kunnen voeren. Vervolgens ga je zelf op ontdekking door het museum. Wie weet maken jullie zelf ook nog een heel tof kunstwerk! Lees meer

MIMIK
MIMIK

MIMIK
Deze vakantie zie je de allerleukste familiefilms bij MIMIK. Onze aanrader: Knor (6+), de eerste Nederlandse stop-motion film. Maar dat is nog niet alles: kom elke woensdag knutselen, doe mee aan de speciale dans warming-up voor de film Coppelia of kom naar het pyjama ontbijt. Lees meer

Er zijn nog veel meer leuke uitjes te doen deze zomervakantie. Kijk voor meer inspiratie op Kidsproof.nl!

Geschreven door Patricia

Patricia van der Meulen is altijd op zoek naar leuke plekjes om met haar 2 kinderen heen te gaan. Op Kidsproof.nl houdt zij alle fijne adresjes bij die zij ontdekt in Deventer en omstreken. Kidsproof.nl dé inspiratiesite voor uitjes met kinderen van 2 tot 12 jaar.