Tips van de VVV

Deze Kerst doen we het anders!

  • Geschreven door Raeven Huis in 't Veld
  • Leestijd Leestijd 4 minuten
  • Home 251 x bekeken

Denk je aan kerst? Dan denk je al snel aan een smaakvol kerstdiner. Maar waarom zou je jezelf pas zo laat op de dag verwennen als dat ook op een eerder tijdstip al kan? Pak eens uit tijdens een lunch, high tea óf bij de borrel!

Het werkwoord dat hoort bij de Kerst is: eten. Kerst draait om gezelligheid en lekker voedsel en deze combi is goud. Hoewel een Kerstdiner nuttigen bij een restaurant er misschien niet in zit dit jaar, kan je wel een restaurantwaardig maaltje nuttigen.. gewoon bij jou thuis! En waarom pas uitpakken bij een Kerstdiner, als daarvoor al een ontbijt, brunch, lunch, thee en/of borrel momentje plaatsvindt?

Wij hebben de leukste (én lekkerste) ideeën, waarvan je gegarandeerd gaat smullen, vast voor je verzameld! Be warned: dit wil je allemaal.

De dag start je met een brunch. En waar doe je dat beter dan bij:

Parkcafé Mees – All in Brunch voor € 42,50 p.p en voor kinderen (tot 12 jaar) 22.50

Van bagels tot bubbels en van sushi tot quiche: bij Mees aan het Stationsplein 2 moet je zijn tijdens de feestdagen! Kom drie uur lang genieten van al het lekkers op deze locatie prachtig gelegen op het Vogeleiland. De brunch is inclusief dranken: warm, koud, gekoeld, gebubbeld of alcoholisch.

Cheers to the menu bij Mees, bekijk 'm hier of bel naar: 0570 - 581100

Parkcafé Mees
Parkcafé Mees

Engel & Bengel - Kerstbrunch voor € 19,50 per persoon

Ook tijdens Kerst zijn de (kerst)engeltjes hier welkom, maar ook de bengeltjes worden verwelkomt op Brink 8. Hier verwen je jezelf bij het restaurant óf laat tijdens de Kerstdagen een brunch bezorgen bij je thuis. Over niets hoef je na te denken; zelfs de tafelaankleding wordt bij jou thuis verzorgd! Je Kerst was nog nooit zo zorgeloos..

Want met de instructievideo's en alle benodigdheden in huis ben jij de (kerst)Ster in de keuken!

Bekijk deze Kerstbrunch op hun website of bel voor mogelijkheden naar: 0570 614 754

Culinaire Kerst bij Hotel Huis Vermeer - viergangenlunch voor € 70,00 p.p

Van kerstavond tot eind tweede Kerstdag kan jij jezelf een heerlijke lunch van Huis Vermeer gunnen. Een viergangen kerstmenu inclusief amuse, zuurdesembrood met garnituren en een smakelijke bubbel: champagne. Ga je voor een culinaire kerst? Dan ga je naar Huis Vermeer.

Dit pareltje aan het Grote Kerkhof (nummer 9) legt je graag in de watten deze Kerst. Bekijk hier het menu of bel naar: 0570 612 826

Hotel Huis Vermeer
Hotel Huis Vermeer

Sushi by me or sushi by the restaurant? - onbeperkte sushilunch voor € 35,50

Sushi is altijd een goed idee! Geniet 2,5 uur lang van het all you can eat concept met als afsluiter een lekker toetje! Speciaal voor de feestdagen zijn er 5 extra luxe gerechten aan het menu toegevoegd, want bij Kerst mag ook best dat beetje extra. En voor de echte sushi chefs: stel je eigen sushi rol eens samen. Waar ga jij voor?

Kom bij Sushi bij me op Brink 35 of laat de lunch lekker bij je thuis bezorgen.
Bel voor mogelijkheden naar: 0570 611 992

Sushi by me
Sushi by me

Royal Tea by the Tea Rose - high tea voor € 29,50 p.p.

Een High tea for the family please! Wat een feest is deze high tea van de Tea Rose. Of course met Engelse Pie, crumpets en sandwiches. Maar ook zoetekauwen kunnen hun hart ophalen bij de lekkernijen: cheesecakes, appel rozentaartje, chocolade surprises en scones. Daarnaast een gezellige pot thee en het (kerst)feest kan beginnen!

Kom thee leuten bij de mooie Tea Rose in de karakteristieke Walstraat. Of bestel deze voor bij je thuis via de website. Vragen? Bel: 0570 672 525

Sjampetter
Sjampetter

Toe aan iets sterkers? Laten we gaan borrelen!

Sjampetter - Borrelplank € 14,50

Bij feest hoort natuurlijk een borrel. Ook tijdens Kerst proosten we er wat af en heb je een drankje in je hand? Dan hoort er natuurlijk een lekker hapje op tafel bij. Bij Sjampetter weten ze wel hoe je bij het borrelmoment voor de dag moet komen en zorgen ze voor een mega lekkere plank op tafel: olijven, luxe kaasjes, fococcia, tonijn tataki, steak tartaar en tapenades. Hmmm.. zet de wijn maar vast koud!

Schuif lekker aan tafel bij Sjampetter op de Brink of laat de plank thuis bezorgen door te bellen naar: 0570 617 155 of bestel deze via de website

Geschreven door Raeven

In Deventer vond ik het: wonen, studeren en werken. Dol op Deventer; hier telt saamhorigheid en voel je een bepaalde sfeer. Ik gun iedereen een beetje Deventer in z'n leven! Via mijn werk bij Deventer Marketing zie ik de stad zelf ook weer door de ogen van een toerist, want stiekem ontdek ik Deventer telkens opnieuw.