Door ondernemers

Deventer tips: net even anders dan anders

  • Geschreven door Wilmar Vlaskamp
  • Leestijd Leestijd 3 minuten
  • Home 6399 x bekeken

Parkcafé Mees is de best verstopte plek van Deventer, dat je écht moet ontdekken! Wees welkom voor allerlei huisgemaakt lekkers, kom vooral eens langs! En hierbij geef ik je bovendien nog een aantal andere mooie tips in de stad.

Mees is in september 2020 gestart met een prachtige horecazaak op het Vogeleiland middenin het Rijsterborgerpark. Samen met een team fijne medewerkers mogen we met recht spreken van een nieuwe hotspot in het centrum van Deventer. We zitten tussen het station en het centrum en heerlijk in het groen.

Parkcafé Mees @Rocketboys
Parkcafé Mees @Rocketboys

Parkcafé Mees is de best verstopte plek van Deventer. Bij ons ben je welkom voor het mees(t) lekkere ontbijt, Manetti koffie met huisgemaakte taarten en lekkers. Maar natuurlijk ook voor een lekkere lunch, brunch of borrel met goed gevulde planken. We ontvangen onze gasten op ons grote terras tussen de boomkronen of in het zonnige paviljoen.

Geniet van het voorjaarszonnetje in het park

Mees Take-out
Mees Take-out

Naast ons prachtige paviljoen vind je een mooie kiosk. Bij ons hippe uitgiftepunt kun je terecht voor to-go dranken, wafels, broodjes en ander lekkers. Genietend met je favoriete biertje en fijne lunch en lekker hangend in onze loungebanken met uitzicht over de Singel. En het park is uiteraard de plek voor een fijne wandeling met als pitstop ons afhaalpunt.

Uiteraard hebben we ook veel gave tips buiten Mees voor jouw bezoek aan Deventer!

Mijn favorieten:

By Lou

Wil je in hartje centrum ook genieten van lekkers en gastvrijheid dan is Lou in de Kleine Overstraat een geweldige lunchstop voor salades, sappen en heerlijke broodjes.
Kleine Overstraat 9, www.facebook.com/lou.deventer

Mini warenhuis Holy Cow!

Holy Cow!
Holy Cow!

Holy Cow! is anders, uniek en vol kleur! De drie oude panden zijn een mini-warenhuis met stoer en Scandinavisch tot lekker retro en kitsch. Je wordt hier altijd met plezier ontvangen en gaat weg met de leukste kleding of gave cadeaus. Dus loop hier langs de etalages en zie wat het gave aanbod is.
Grote Overstraat 49, www.holycowshop.nl

No More Boring Socks

No More Boring Socks
No More Boring Socks

Op zoek naar een leuk cadeau of wil je wat nieuws aan je voeten? Bij No More Boring Socks aan de Smedenstraat vind je de leukste sokken met gave prints. Vanuit de parkeergarage loop je recht tegen dit klassieke pandje aan, volgehangen met de leukste sokken voor jong en oud.
Smedenstraat 1, www.facebook.com/nomoreboringsocks

Gastvrij dineren

Jackies NYC
Jackies NYC

Een van mijn favoriete restaurants is Jackies aan de Grote Poot. Service, sfeer en smaak staan hier centraal. In de winter geniet je binnen en in de zomer waan je je in Frankrijk op het mooiste terras nabij de Lebuinuskerk.

Geschreven door Wilmar

Wilmar is ondernemer in hart en nieren. Als mede-eigenaar van de winkels Holy Cow, Mini Boss, No More Boring Socks en sinds september 2020 ook van Parkcafé Mees op het Vogeleiland brengt hij vele hippe en trendy producten aan de man en kunnen we op een prachtige plek genieten van allerlei lekkers.