Tips van de VVV

What to eat: 8x heerlijke restaurants die je eten thuis bezorgen

  • Geschreven door Annelies Jasper-Knol
  • Leestijd Leestijd 3 minuten
  • Home 677 x bekeken

Het jaar 2021 is aan de gang en het is vooral de bedoeling om nu thuis te blijven. Wat is er dan lekkerder dan bankhangen?! Bestel je eten vanaf je bank, laat het thuis bezorgen en geniet van allerlei culinaire verrassingen in jouw eigen huis. Hier zijn onze tips om je eten te laten bezorgen in Deventer.

1. St. Maxime

Oui, oui, St. Maxime bezorgt nu ook aan huis. Iedere week een ander 3-gangen menu. Lekker zin in bankhangen tijdens het eten? Bestel dan de streetfood box met 6 eigentijdse gerechten.
Meer info en menu: www.st-maxime.nl

St. Maxime Streetfoodmenu
St. Maxime Streetfoodmenu

2. Restaurant Sirtaki Deventer

Schuif aan tafel met bifteki, suflaki, gyros of een andere typisch Grieks gerecht van dit restaurant dat al meer dan 35(!) jaar in Deventer is gevestigd. Sirtaki hanteert nu een speciaal afhaal-/bezorgmenu. Afhalen is gratis, bezorgen bedraagt € 3,50.
Meer info en menu: www.facebook.com/sirtakideventer/ of www.sirtakideventer.nl

3. Beryl's Fish & Chips

Beryl’s is het enige visrestaurant in Deventer wat zowel vis- en vegan gerechten bezorgt! Fish & Chips van kabeljauw, heek of zeebaarseerlijk met huisgemaakte frites of versgeplukte sla. Daarnaast staan er enorm veel vegan gerechten op de kaart, ontdek ze op de website!
Meer info en menu: www.beryls.nl

Beryl's Fish & Chips
Beryl's Fish & Chips

4. Pura Vida

Waan je voor even in de Caribbean! Dat lukt vast en zeker wanneer je eten bestelt bij Pura Vida. Bestel bijvoorbeeld eens de Batata dulce, vervolgens een Empanadilla en als dessert de veelgeprezen Boruga.
Meer info en menu: www.puravida.nl

5. The Lemon Tree

Altijd al eens met 25 gangen willen dineren en dat voor een bijzonder zachte prijs? Probeer dan de Grand 25 van de Lemon Tree. Bestel wel op tijd, want de capaciteit is beperkt en het is vlot vol gereserveerd.
Meer info: www.thelemontree.nl

25 gangen voor € 25,- bij The Lemon Tree
25 gangen voor € 25,- bij The Lemon Tree

6. Roasted Deventer

Je tanden zetten in een lekker verse burger en huisgemaakte friet? Dat kan als je bij Roasted bestelt! Van een classic burger tot Blue Cheese of Chrispy Jack Fruit, mmmmmh! Bij Roasted kun je afhalen en ook laten bezorgen.
Meer info en menu: www.roasteddeventer.nl

7. Huis Vermeer

Thuis dineren in stijl. Laat je eens culinair in de watten leggen en bestel één van de prachtige gerechten van de seizoensgebonden kaart van Huis Vermeer. Kers op de taart is de uitgebreide visplateau, deze moet je echt eens uitproberen!
Meer info en menu: www.hotelhuisvermeer.nl/restaurant

 Pien is werkzaam bij Huis Vermeer – foto: Marie Lems HV
Pien is werkzaam bij Huis Vermeer – foto: Marie Lems HV

8. Brasserie Zonnig

Bij deze fijne brasserie uit Diepenveen kun je lekkere gerechten afhalen, of laten bezorgen aan huis. Kies voor een heerlijke maaltijdsalade, verse pizza of één van de andere warme gerechten. Ik denk dat ik maar eens voor de Geconfijte eendenbout ga, lekker! Eten bestellen is mogelijk op vrijdag t/m zondag. Bezorgen is mogelijk in Diepenveen en in de wijken Borgele, Platvoet en Keizerslanden in Deventer.
Meer info en menu: www.brasseriezonnig.nl

Meer inspiratie nodig? Kijk op: www.bezorgenindeventer.nl

Geschreven door Annelies

Als geboren en getogen Deventenaar heb ik een grote verbondenheid met de stad Deventer. Die passie en liefde breng ik graag over door anderen te inspireren met pakkende verhalen en karakteristieke beelden van Deventer. Door mijn werk bij de VVV Deventer / St. Deventer Marketing lukt het altijd weer om mensen enthousiast te maken, daar word ik nou blij van!