Door ondernemers

De gedachte achter Zeldzaam Mooi markt

  • Geschreven door Ilse van Haasen- Nues
  • Leestijd Leestijd 2 minuten
  • Home 2783 x bekeken

Wat in 2010 begon met een online platform voor kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk evenementenbureau voor kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op bijzondere locaties door heel Nederland.

Wij willen bezoekers en deelnemers laten genieten van evenementen, markten en festivals die iets bijdragen aan de omgeving, in plaats van ten koste gaan van de omgeving.

Doordat Zeldzaam Mooi door heel Nederland actief is, groeit het klantenbestand van kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers mee.

Het Zeldzaam Mooi Festival in juli het Worpplantsoen in Deventer trekt ieder jaar duizenden bezoekers. Je kunt een bezoekje brengen aan de Zeldzaam Mooi Markt met handgemaakte en zelfontworpen producten of ambachtelijk gemaakte lekkernijen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers en genieten van muziek. De muzikale omlijsting is in samenwerking met de Muziekkoepel Nering Bögel, dat is altijd genieten. Ook zijn er verschillende activiteiten en demo's voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken dit festival altijd zo bijzonder en echt een bezoek waard, juist omdat het festival altijd gratis toegankelijk is.

Zeldzaam Mooi markt
Zeldzaam Mooi markt

Inmiddels zijn er al veel succesverhalen bekend, dat door deelname aan Zeldzaam Mooi Markten een kunstenaar, ontwerper of creatieve ondernemer van hun passie een fulltime baan hebben kunnen opbouwen. Zeldzaam Mooi geeft kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers een podium en bezoekers kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met het product en het verhaal achter het unieke en bijzondere product.

Zeldzaam Mooi markt
Zeldzaam Mooi markt

Geschreven door Ilse

Initiatiefneemster van de Zeldzaam Mooi Festivals. Wij organiseren verschillende gratis toegankelijke evenementen, markten en festivals met respect voor natuur, cultuur en mens op bijzondere locaties door heel Nederland.