Door ondernemers

The Jackies story

  • Geschreven door Ezra Nagtzaam
  • Leestijd Leestijd 3 minuten
  • Home 980 x bekeken

Onze passie is het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten De keuken van Jackies is geïnspireerd op de bruisende metropool New York. Wat moet jij naast een bezoek aan Jackies NYC nog meer ondernemen in Deventer? Ontdek onze tips!

De keuken van Jackies NYC is geïnspireerd op de bruisende metropool New York en kent veel verschillende invloeden. Denk aan China Town, Little Italy maar ook aan the Meatpacking District. In de zomer kun je buiten dineren en ook aan de bar is het heerlijk toeven.

Jackies staat bekend om de geliefde steaks, favoriete Sushi, tasty burgers, verse oesters en kreeft.

Restaurant Jackies bevindt zich aan het “gezelligste” stadsplein van Deventer! Vooral zomers is het plein aan de Grote Poot bruisend en waan je jezelf even op een idyllisch & knus ogend buitenlands stadsplein.

We zien je graag bij Jackies!

Onze tips voor jouw bezoek aan Deventer:

Shop till you drop

Blanche Conceptstore
Blanche Conceptstore

Deventer is Trendy als het om shoppen gaat. Geen grote warenhuizen, maar juist kleine boetiekjes van enthousiaste ondernemers. Onze “personal mode favourites” zijn Blanche, Dare Fashion, Bibett Fashion en The Stockroom Deventer. Daarnaast worden wij ook erg enthousiast van (concept)winkels als Holy Cow!, Hoge Ramen, Blauwe Hand 1652 & Flotte Conceptstore.

Craving for Lunch?

No.11
No.11

In onze ogen doe je dat natúúrlijk nergens beter dan in onze eigen hippe & trendy lunchzaak No.11 - Inspired by Jackies. Hier kun je naast onze service terecht voor verfrissende cocktails en ambachtelijke koffie & thee. Optimaal om van te genieten in combinatie met heerlijke lunch favourites, High Tea’s en uitgebreide borrel bites. Dit alles uiteraard in de sfeervolle ambiance van het hippe en trendy interieur. Geniet zowel binnen als buiten op ons terras, gelegen aan hetzelfde gezellige stadsplein “de Grote Poot”.

Op vakantie in eigen stad

Een absolute must om op zomerse dagen te doen is genieten aan de rivier de IJssel. Na een mooie wandeling kun je in onze ogen nergens beter genieten dan op “het Welle Terras”.
Hier kun je heerlijk genieten van verfrissende dranken en smakelijke gerechten in een ongedwongen sfeer. Zodra je eenmaal gesetteld bent aan de rivier, waan je je even “op vakantie in eigen stad” en kun je onbezorgd genieten.

Staying overnight

Hotel Finch
Hotel Finch

Een nachtje Deventer, zowel zakelijk als privé, blijft in onze ogen een beleving op zich. Vooral als je kiest voor een van de prachtige stadse Boutique hotels. De leukste en mooiste zijn Hotel Finch en Hotel Huis Vermeer. Deze hotels bieden comfortabel uitgeruste kamers, een warme service en een ongedwongen sfeer. Gastvrijheid en service staan bij deze hotels hoog in het vaandel en zij zullen er alles aan doen om je verblijf in onze Hanzestad zo comfortabel mogelijk te maken.

Enjoy Deventer to the Max!

Ezra Nagtzaam

Jackies NYC Deventer

Geschreven door Ezra

Horecaman en gastheer in hart en nieren. “Doordat ik ben geboren en getogen in de binnenstad van Deventer, ben ik opgegroeid met veel liefde voor onze prachtige stad. Tijdens en na mijn studies aan de Middelbare en Hogere Hotelschool heb ik meerdere periodes doorgebracht in Engeland en op Aruba. Desondanks ben ik altijd weer teruggekeerd naar mijn geliefde en vertrouwde stad, Deventer!”