Hōk Taverne

Bijzonder eten zonder teveel poespas

Hōk Taverne is een restaurant waar je bijzonder kunt eten, zonder teveel poespas. Lekker eten hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ga op micro-vakantie... Eigenaar Jens Jongeneel vindt het belangrijk dat jij je lekker voelt bij Hōk. Of je nou komt voor een kop koffie, een uitgebreid diner of een biertje op vrijdagmiddag. Elk moment kan een micro-vakantie zijn.

Toegankelijkheid is dan ook het sleutelwoord. Dat geldt voor zowel de sfeer als voor de kaart. Het zal je vast opvallen dat daar veel vegetarische gerechten op staan. Wij geloven dat vlees niet altijd de hoofdrol hoeft te spelen. Daarom dagen we ook niet-vegetariërs uit om eens een vleesloze maaltijd te eten. Op een toegankelijke manier.

Vegetarisch eten Toegankelijkheid, hoe waarborgen ze dat? Nou door bijvoorbeeld de vegetarische gerechten ook met een goed stukje vlees aan te bieden. Misschien merk je wel dat het vlees helemaal niet nodig is en bestel je het gerecht de volgende keer zoals deze op de kaart staat! Kleine stapjes kunnen het verschil maken. En vooral, genieten geblazen.

Natuurlijk draait het restaurant in Deventer niet alleen om vegetarisch eten. In het restaurant willen ze graag dat je je gezien voelt. Daarom luisteren ze naar je en doen ze er alles aan om je een fijne ervaring te geven. Benieuwd hoe dat is? Reserveer dan direct een tafel bij Hōk Tav

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 23:00
woensdag 12:00 - 23:00
donderdag 12:00 - 23:00
vrijdag 11:00 - 23:00
zaterdag 11:00 - 23:00
zondag 11:00 - 23:00

Contactinformatie

Hōk Taverne
Golstraat 6
7411 BP Deventer

Voorzieningen

Keuken

  • Vegetarisch

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Honden toegestaan
  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi

Diëten

  • Vegetarisch