The Lemon Tree

Fine dining & chef's table

Klaar voor een culinaire avond? Zoals je die nog nooit beleefd hebt? De pure smaken van Kopenhagen in combinatie met hun wereldkeuken kun je proeven en ervaren bij The Lemon Tree. Hier raak je hoe dan ook in extase.

Gewoon in Deventer centrum, op het hoekje. Kom binnen en voel je thuis in ons natuurlijke, ingetogen interieur. Een menukaart hebben we niet. Bij ons word je culinair verrast. Het enige dat jij hoeft te doen, is de ervaring te kiezen die bij jou past. Kruip je bij de chef aan tafel, of neem je plaats onder de citroenboom? Het is aan jou.

Schuif aan, laat je verwennen en kijk je ogen uit. Aan de chef’s table proef je niet alleen het menu van de chef, maar kun je ook nog eens ervaren hoe alles gemaakt wordt. Je kijkt onze topkoks recht in de ogen. Zoiets maak je echt maar één keer mee. Tenzij je morgen weer komt natuurlijk. Reserveer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zondag is dé dag om het leven te vieren, de schoonheid te proeven en te genieten. Iedere zondag serveren wij een rijk Scandinavische lunch vol bijzondere verrassingen. Verwacht de mooiste Lemon Tree gerechten met vriendelijk geprijsde champagnes, Pornstar Martini’s en high class gin-tonics. Trek je mooiste outfit aan, flaneer samen met je man, vrouw of vrienden naar de Grote Poot. Strijk neer onder de citroenbomen en platanen en ontdek wat komen gaat. Bestel dit lunchmenu voor 40 euro per persoon. Schuif aan en geniet van 5 gerechten in een intieme "To- Share" setting. Deze gerechten worden geserveerd over 3 gangen.

Openingstijden

Dinner: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18 uur. Lunch: woensdag t/m zondag inloop tussen 12:30 en 13:30.

Contactinformatie

The Lemon Tree
Grote Poot 1
7411 KE Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi