Theehuis Bij van Bruggen

Ontspannen in een theehuis

Theehuis Bij van Bruggen is een plek waar je sinds 2017 kunt genieten van een hapje en drankje, terwijl je omgeven wordt door natuur. Je vind dit theehuis aan het Zandweteringpark.

Onder het genot van een bijzondere kop thee, kun je hier met vrienden, familie en kinderen neerstrijken. Theehuis Bij van Bruggen is ook heel leuk om in je eentje te bezoeken. Ga lekker een boek lezen en kom helemaal tot rust.

Het theehuis is naast een plek waar je kunt lunchen en thee drinken ook een winkel. Hier vind je naast een aanzienlijk assortiment aan thee soorten, ook allerlei theeproducten.

Eigenaren Axel en Paula, een enthousiast team dat heel graag een mooie en inspirerende plek creëert waar iedereen zich welkom voelt: Theehuis Bij van Bruggen. Het theehuis komt op een prachtige locatie op fietsafstand van de binnenstad van Deventer en het station, en met gratis parkeergelegenheid. In het theehuis kun je ontspannen, met keuze uit meerdere heerlijke theeën, neuzen in het winkeltje met theesoorten, een overheerlijke smoothie bestellen voor na het sporten, een boek lezen in onze tuin of tussen de middag een tosti of belegd broodje komen eten.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

Contactinformatie

Theehuis Bij van Bruggen
Wechelerweg 52
7415 EZ Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Faciliteiten

  • Honden toegestaan
  • Kinderspeelhoek
  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi