MURO Bike

Fietsspecialist met verkoop, fietshuur en reparatie

Bij MURO Bike kun je terecht voor de aankoop en het huren van fietsen. Zij voorzien je graag met de juiste informatie en adviezen omtrent damesfietsen, kinderfietsen, herenfietsen en elektrische fietsen.

MURO Bike is een eigentijdse fietsenwinkel. Naast de verkoop van fietsen houdt MURO Bike zich ook bezig met het repareren en het verhuren van fietsen. Ervaren medewerkers verrichten jaarlijks veel reparaties en vinden vaak een oplossing voor een fiets defect. Kwaliteit, design en betaalbaarheid zijn de drie pijlers waar MURO Bike zich op richt. Deze pijlers gaan hand in hand met elkaar, want zij geloven: 'hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst!'
Én zo is het maar net!

Kom Deventer ervaren te fiets. Laat je verrassen door prachtige fietspaden die je van het centrum naar het buitengebied brengen. Kom op plekken waar je wandelend of met de auto niet snel zult komen en geniet van al het moois dat deze Hanzestad te bieden heeft.

Je kunt fietsen huren van maandag t/m zaterdag. Bij MURO Bike heb je keuze uit 2 verschillende soorten fietsen, namelijk: Fiets A: een fiets met 7 versnellingen; Fiets B: een E-Bike.

Fietshuur (per dag): versnellingen € 10,- / elektrische fiets € 25,-

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag gesloten

* 's Zondags alleen geopend op afspraak

Contactinformatie

MURO Bike
Rozengaarderweg 1
7416 BL Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Rolstoeltoegankelijk