Het Waterhuis

Uniek: slapen op het water!

In het Deventer Havenkwartier ligt een bijzondere 3 etages tellende waterwoning aangemeerd: Het Waterhuis. De eigenaren bewonen de eerste en tweede etage. Op de begane grond is een comfortabel appartement gecreëerd met een eigen ingang en terras.

Het appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, douche, toilet en kitchenette. Aan de ‘bakboord’zijde bevindt zich een klein privé terras.

De haven is voor beroepsmatig gebruik en biedt een afwisselend uitzicht: de ene keer liggen er veel schepen, de andere keer niks. ‘s Zomers is het havenwater uitstekend geschikt om te zwemmen en met een bootje kunt u de eerste en tweede havenarm verkennen. Hoewel de naam Industrieweg anders doet vermoeden, is de Deventer binnenstad op slechts 10 minuten loopafstand. Er is een bushalte voor de deur en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Faciliteiten: draadloos internet, tv, koelkast, magnetron, keukeninrichting, drijvend terras, gratis parkeren Locatie: Havengebied, dicht bij centrum Capaciteit: 2-4 personen, 1 etage (begane grond)

Het Waterhuis is te reserveren voor een meerdaags verblijf: lang weekend, midweek of week.

Prijsindicatie: - Lang weekend of midweek, 2 personen: € 200,-, 4 personen: € 300,- - Week, 2 personen: 400,-, 4 personen: € 540,-

Contactinformatie

Het Waterhuis
Industrieweg 6
7418 CE Deventer

Voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Buiten het centrum

Faciliteiten

  • Vrijstaand

Wifi

  • Gratis Wifi