Salland Vakantie

Overnachten in een luxe vakantiewoning

Een vrijstaande rietgedekte 4-persoons woning met tuin (ca. 550m2). Je vindt deze woning op een klein bungalowpark in een bosrijke omgeving tussen Deventer en Raalte, nabij de Sallandse heuvelrug. Het is een gebied om heerlijk te fietsen en wandelen.

De Salland Vakantiewoning is onlangs afgebouwd en wordt sinds kort verhuurd. Deze woning beschikt over een terras met een perfecte zon-ligging op het zuidwesten. De woning ligt op een rustige plek bijna achter in het park. De vrijstaande woning is omgeven door een ruime tuin van ca. 550m2 die voldoende privacy biedt. In de tuin staat een schuur met twee fietsen, BBQ, tuinmeubulair en allerlei dingen voor een optimaal verblijf.

De vakantiewoning beschikt over een zonnige woonkamer die voorzien is van een ruime hoekbank voor de hele familie en 43" HD LED TV. De keuken is voorzien van een luxe keuken met koel/vries combinatie, vaatwasser, combi oven/magnetron, 4-pits gaskookplaat en uitgebreide keukeninventaris, w.o. Senseo koffiezetapparaat. De badkamer heeft een meubel met twee wastafels, douche met lage instap. De vloerverwarming maakt het behaaglijk.

Master bedroom. De twee eenpersoons 90x200 boxspring bedden zijn voorzien van een comfortable topper. Het vier seizoenen dekbed is de oplossing voor ieder seizoen.De kledingkast met spiegel heeft een hang- en leggedeelte. De masterbedroom is ruim en heeft voldoende opbergmogelijkheden. Er is ook een opvouw babybed met matras beschikbaar (bij reservering opgeven).

Contactinformatie

Salland Vakantie
Zonnenbergerdijk 2
8111ND Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten

  • Bungalow
  • Vrijstaand

Voorzieningen bungalow

  • Afwasmachine