Assink vakantiewoning

Overnacht op Boerderij Erve 't Assink

Een overnachting bij Assinkvakantiewoning staat in het teken van zorg voor de Mensen, Dieren en moeder Aarde. Naast mensen zijn hier namelijk ook honden en paarden welkom; dat is ideaal voor als je op trektocht bent of je huisdier mee wil nemen op vakantie.

Assink vakantiewoning is voorzien van alle gemakken. Deze 6-persoons accommodatie vind je op het erf van boerderij Erve 't Assinki, net buiten Deventer. Door de prachtige ligging, midden in de natuur, is het voor alle leeftijden goed vertoeven. De boerderij biedt plaats voor 6 personen en zelfs uw hond en paard kunnen mee. De vakantiewoning is uitermate geschikt voor mensen die van rust, fietsen, paardrijden of mountainbiken houden. Ook zijn er prachtige wandelroutes in de omgeving. En als je een woning zoekt om je verhuizing te overbruggen? Dan kun je hier ook terecht. Zij denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Alle winkels zijn op fietsafstand gelegen. Assinkvakantiewoning bevindt zich net buiten Deventer tussen Colmschate en het gezellige dorpje Lettele. Op een paar minuten afstand bevindt zich het winkelcentrum van Colmschate en de sportaccommodatie De Scheg met een overdekte kunstijsbaan, subtropisch zwembad met grote glijbaan, stroomversnellingsbaan, en veel meer! Ook de binnenstad van Deventer heeft een ruim aanbod. Historische wandelroutes, vele eetgelegenheden op de Brink en het hele jaar door zijn er diverse evenementen.

De indeling van de luxe 6 persoonsvakantiewoning: Allereerst beschikt deze woning over een geheel eigen ingang met een ruime hal, een woonkeuken met bijkeuken, een grote woonkamer, badkamer met douche, ligbad en wastafel, toilet en een trap die je naar de bovenverdieping brengt waar zich 3 slaapkamers bevinden. Voor de allerkleinste is er een ledikantje aanwezig.

Contactinformatie

Assink vakantiewoning
Assinksteeg 2
7434 PR Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Ligging

  • Landelijk gelegen

Voorzieningen bungalow

  • Bad

Wifi

  • Gratis Wifi