Hostel Deventer

Goed en goedkoop overnachten op een prachtige locatie

Dit hostel in het centrum van Deventer beschikt over 3 tweepersoons- en 2 éénpersoonskamers. Het zijn private rooms en je hebt je eigen slaapkamer met wastafel en spiegel. De bedden zijn van Auping dus topkwaliteit uit Deventer.

1 tweepersoons kamer heeft een eigen wc en badkamer. Bij de andere 4 kamers worden 2 wc's en 2 badkamers gedeeld. In de keuken kun je je ontbijt of iets anders klaarmaken. Het hele pand heeft wifi en netwerkkabels voor snel internet. Je hebt vanuit alle kamers een mooi uitzicht over de oude stad. We liggen op 30 meter van de IJssel.

Voor veel mensen die een nachtje in Deventer willen overnachten is een accommodatie met basisvoorzieningen prima te doen. Een ontbijtje kun je zelf maken in de keuken. Tv's zijn er niet, maar we hebben een prima wifi voor je mobiele apparaten. En dan moeten we het uitzicht vanuit alle kamers niet vergeten: Je kijkt uit op de oude binnenstad en die is supermooi. In de buurt heb je heel veel restaurants, café's, de bieb, leuke winkels, het stadhuis. theater Mimik, de Schouwburg, de Waag en de Lebuïnuskerk die 's nachts over jou waakt.

Prijs 1-persoonskamers: vanaf € 50,-
Prijs 2-persoonskamers: vanaf € 60,-

Inclusief:
- Geautomatiseerde in- en uitcheckprocedure - Gratis wifi - Netwerkkabels op de kamers - Gratis gebruik van de keuken + toebehoren - Schoonmaak, linnen – en beddengoed is inclusief - 1 tweepersoonskamer met eigen sanitair - 2 éénpersoons- en 4 tweepersoonskamer met gedeeld sanitair - Elke kamer heeft een eigen wastafel

Exclusief
- Ontbijt - Toeristenbelasting - Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Een overtreding van deze regel kost je € 150,-. - Minderjarigen worden alleen toegelaten onder ouderlijk gezag

Contactinformatie

Hostel Deventer
Nieuwe Markt 3
7411 PA Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig

Ligging

  • Aan het water
  • In het centrum

Faciliteiten hotel

  • Gratis Wifi

Wifi

  • Gratis Wifi