De Bolle

Vakantiewoning in het prachtige Bathmen

De Bolle is een vakantiehuis voor maximaal 5 personen. Het is het voorhuis van een voormalige boerderij. Deze vakantiewoning vind je in het mooie buitengebied van Bathmen en is voorzien van alle gemakken. Hier kun je heerlijk overnachten.

Bij deze vakantiewoning kun je echt goed vertoeven. Een garage biedt ruimte voor je auto en eventueel fietsen, die daar ook opgeladen kunnen worden. Je hebt beschikking over een keuken met koelkast, oven/magnetron, vaatwasser en een inductie kookplaat. Een broodrooster, staafmixer, tosti apparaat, citruspers en andere apparaten die je keukenprins(es) ervaring afmken, ontbreken natuurlijk ook niet. Er is een ruime woonkamer met een apart eetgedeelte.

De beide slaapkamers zijn voorzien van 4 aparte boxspring bedden die ook als 2 x 2 persoons opgemaakt kunnen worden door middel van de 2 persoons topmatrassen. In een andere slaapkamer bevind zich het 5e bed. De badkamer is voorzien van een groot wasmeubel een bad en een aparte douche, in de badkamer bevind zich ook de toilet. Daarnaast heeft het huis een riante tuin met schitterend uitzicht over de weilanden. Direct naast het huis vind je de Schipbeek. Een riviertje waar je heerlijk langs kunt wandelen en fietsen.

Contactinformatie

De Bolle
Baarhorsterdijk 1
7437 RH Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Ligging

  • Landelijk gelegen

Voorzieningen bungalow

  • Afwasmachine
  • Bad

Wifi

  • Gratis Wifi