Vakantieboerderij Schalkaar

Er even lekker tussenuit!

Vakantieboerderij Schalkhaar is een vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 12 personen. Je vindt deze vakantiewoning naast een boerderij (in bedrijf). Vanuit het vakantiehuis heb je uitzicht over de weilanden en in de zomer is het huis omgeven door maïs.

Deze boerderij doet dienst als schapenboerderij, waar tussen februari en mei regelmatig lammetjes worden geboren. De boerderij staat in een bosrijke omgeving, waar je ontzettend fijn en veel kunt wandelen. Wandelroutes zijn ook aanwezig. Vanuit het huis kun je regelmatig reeën, buizerds, hazen en blauwe reigers spotten.

Fietsen in de omgeving in heerlijk. Verschillende fietsroutes nemen je mee door het mooie Overijssel. Vissen op het Overijssels kanaal (kanaal op 1 km afstand). Zwemmen/Schaatsen in o.a. Deventer (De Scheg), Heeten, Raalte.

Binnen:
De vakantiewoning beschikt over een woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, twee badkamers (waarvan 1 met bubbelbad en aparte douche), kinderbedden en kinderstoelen zijn aanwezig. En een hal met ruime koelkast, vriesvak en wasmachine. Daarbij zijn alle bedden voorzien van dekbedden. Linnengoed kun je zelf meenemen of huren.

Buiten:
Grasveld waar de hele dag zon is behalve onder de appelboom is schaduw. Hier kan men voet- en/of volleyballen. Terras, zandbak en schommel aanwezig. Aan de ene kant van het huis kijk je de weilanden in en aan de andere kant is het bos. Ruime parkeergelegenheid.

Contactinformatie

Vakantieboerderij Schalkaar
Weseperweg 6
7433 RM Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • (Indoor) speeltuin
  • Terras
  • Tuin/Erf omheind