Go-kids Stedendriehoek

Startpunt voor de leukste familie uitjes

Go-Kids is jouw startpunt voor de leukste familie uitjes, kinderfeestjes, sportclubs, kindvriendelijke restaurants, erop uit tips, opgroeivragen en nog veel meer in jouw regio!

Bij Go-Kids Stedendriehoek vind je het meest complete overzicht van regionale activiteiten en uitjes voor kinderen en (groot)ouders. Met Go-Kids promoten we regionale organisaties, ondernemers & initiatieven richting (groot)ouders met (klein)kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Wij laten de adressen zien, die slagen voor de vriendelijkheidstest van kinderen en (groot)ouders.

Go-Kids werkt regionaal, omdat we zo ook de minder bekende en minder grote kinderactiviteiten voor je kunnen vinden. Wij komen steeds weer nieuwe dingen tegen. Of je nu in de regio woont of op vakantie bent, er is altijd wat te doen! Kijk in de agenda op onze site voor de actuele eropuit-tips!

Daarnaast kun je zoeken in de categorie├źn: Natuur, Kunst & Cultuur, Erop Uit, Eten & Drinken en Opgroeien; staan de leukste kinderfeestjes in de regio apart vermeld; vind je leuke aanbiedingen in de Deals-module; en kun je blogs en vlogs van onze Reporters bekijken.

Je kunt ons ook volgen op Facebook en je aanmelden voor de Go-Kids Nieuwsbrief die voor elke schoolvakantie verschijnt.

Contactinformatie

Go-kids Stedendriehoek
Go-kids Deventer Salland Deventer
Deventer