Vogeleiland

Een park op een eiland

Het Vogeleiland is een park in Deventer, omgeven door groen. Het ligt centraal tussen het station en de binnenstad en is onderdeel van het monumentale stadspark Rijsterborgherpark.

Het Vogeleiland is een park met veel verschillende facetten: een restaurant, recreatiepark, verschillende dieren en leuke activiteiten.

Kinderen hoeven zich op het Vogeleiland geen minuut te vervelen. Kijken naar de konijnen, wasbeertjes en de verschillende kippen, de bonte bedrijvigheid in de volière of verstoppertje spelen.

Bovendien vinden er in de zes weken zomervakantie, op woensdagmiddag, soms leuke kinderactiviteiten plaats, van een bezoek van een goochelaar en knutselen tot de Mysterieuze Kindershow.

Sinds eind augustus 2020 vind je op Het Vogeleiland ook Parkcafé Mees. Een heerlijk eetcafé waar je kunt neerstrijken voor een verse kop koffie, een gezonde lunch én dat met uitzicht over de Buitengracht omgeven door bomen en struikgewassen. Met op de achtergrond, natuurlijk, vogelgeluiden. Begeef je in een oase van rust op steenworp afstand van de Brink.

Contactinformatie

Vogeleiland
Vogeleiland
Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk