Escape Room Deventer

Weet jij te ontsnappen?

Dit is de plek waar je een uur lang geweldig kunt puzzelen en vol adrenaline weer naar buiten komt. Met drie verschillende thema kamers, dus snel uitgekeken raak je ook niet!

Escape Room Deventer heeft in totaal 3 verschillende thema kamers:

  • The Student Lab (2 t/m 6 spelers) Jij kunt als proefpersoon de foute praktijken van deze student voorkomen! Ondanks dat het door Michael ontwikkelde medicijn als zeer gevaarlijk uit alle tests is gekomen gaat hij toch door met het ontwikkelen ervan. Meld je nu aan als proefpersoon!!

  • Agatha Room (5 t/m 10 spelers) Ga gezellig op de thee bij Agatha. Agatha is sinds kort naast ons komen wonen. Op het eerste oog is zij een lief oud dametje, maar mensen die bij haar op visite komen zien wij niet meer vertrekken. Komen jullie ons helpen ontdekken wat Agatha hier uitspookt…

  • Monuments Men (4 t/m 8 spelers) 75 jaar vrijheid! Ga terug in de tijd en ervaar hoe het is om een oorlogsheld te zijn. Jullie melden je aan als lid van de Monuments Men. Het gaat jullie aan het hart dat de nazi’s verschillende kunstwerken hebben gestolen en in onderaardse opslagplaatsen hebben verborgen. Nu het einde van de oorlog nadert gaan de geruchten dat de kunstwerken vernietigd zullen worden. Daarom start binnenkort jullie levensgevaarlijke missie: het opsporen en veiligstellen van de verschillende kunstwerken. Maar kijk goed uit, de kunstopslag ligt vol boobytraps. Heb jij het doorzettingsvermogen en het lef om je leven op het spel te zetten voor deze kunstwerken? Weten jullie deze kamer te kraken, dan wachten er eeuwige roem en een onderscheiding.

Nog meer doen? Dat kan! We hebben ook een geweldig esaperoomspel voor kleine en grotere groepen: Koffer-Game, dit kun je bij ons of op eigen locatie spelen.

Escape Room Deventer ligt gelegen in het Havenkwartier op loopafstand van het centrum. Je kunt hier gratis parkeren.

Openingstijden

maandag 09:30 - 19:30
dinsdag 09:30 - 19:30
woensdag 09:30 - 19:30
donderdag 09:30 - 21:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 21:00
zondag 09:30 - 20:00

Let op: Tijden kunnen iets afwijken van de actuele openingstijden

Contactinformatie

Escape Room Deventer
Sint Olafstraat 5
7418CG Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur

Wifi

  • Gratis Wifi