Ski Promotion Deventer

Skiën en snowboarden op een rolbaan

Wil je skien of snowboarden eens ervaren of wil je je goed voorbereiden op de wintersportvakantie, komt dan eens langs bij Ski Promotion! Skiles bij Ski Promotion is de beste en leukste kennismaking met deze sport en een uitstekende voorbereiding op je wintersportvakantie.

Skiën en snowboarden op een rolbaan vraagt wel enige gewenning. Wanneer je al vaker geskied of geboard hebt in de sneeuw zul je dat zeker merken. Toch is de intensieve manier van lessen onder leiding van een gediplomeerde leraar die dichtbij staat, de beste methode om de fijne kneepjes te leren. Daarbij kun je al je vorderingen volgen in een grote spiegel die voor de baan is geplaatst.

Op de skischool geven we lessen aan volwassenen en kinderen. Er zijn zowel losse lessen mogelijk, enkel ter kennismaking of 'een keertje uitproberen' en wij bieden diverse complete lesprogramma's aan. Bij de volwassenen gaat het niet alleen om beginners, maar ook gevorderde skiërs ontdekken dat er altijd bepaalde technieken zijn die nog aangeleerd kunnen worden.

Voor kinderen is skiles in Nederland natuurlijk ideaal. Vanaf ongeveer drie jaar is het mogelijk om les te krijgen op de baan. Na een introles krijgen ze een advies over een eventueel vervolg.

En behalve skiles geven we ook snowboardles. Door de lesmethode kan het vallen en opstaan aanzienlijk beperkt worden.

Tarieven introductielessen vanaf € 15,- Reguliere lessen vanaf € 32,50

Openingstijden

Voor de actuele openingstijden verwijzen wij je graag door naar de website van Ski Promotion Deventer

Contactinformatie

Ski Promotion Deventer
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer

Voorzieningen

Activiteiten

  • Actief

Toegankelijkheid

  • Steile helling