Aero club Salland

Zo vrij als een vogel

Zweefvliegen is een fantastische sport, waarbij je zo vrij als een vogel kan genieten van prachtig uitzicht. Iedere zweefvlucht is een hele belevenis. Maak bij de Aero Club Salland deze belevenis mee!

Je hebt vast weleens een zweefvliegtuig nagekeken. Zou je daar zélf niet eens in willen zitten? Ervaren hoe dat is? Kennismaken met het zweefvliegen? Nou, wat let je?

Het hele vliegseizoen door, van half april tot begin oktober, kun je elke dag terecht bij Aero Club Salland om mee te vliegen in een tweezitter en vanaf het eerste weekend in maart tot het laatste weekend in oktober ook nog tijdens de weekenden. Je bent dan de passagier van een ervaren zweefvlieger, die je voor, tijdens en na de vlucht het nodige vertelt over het vliegtuig, vliegen en de mooie omgeving. Na afloop krijg je een doopvluchtcertificaat als herinnering. Introductievlucht al vanaf 40 euro!

Een kennismakingszweefvlucht duurt ongeveer 8 tot maximaal 15 minuten. Dit hangt af van het weer en de drukte. Je kunt ook kiezen voor een vlucht in ons motorzweefvliegtuig, hetgeen ongeveer 15 minuten zal duren. De keus is aan jezelf. Met ons motorzweefvliegtuig kan je ook nog langere vluchten maken, tot wel een vol uur!

Mag het ietsje meer zijn? Wil je misschien meer dan alleen zweefvliegen, probeer dan eens een introductiecombinatie met een zweefvliegvlucht én motorzweefvliegvlucht. Introductiecombinatie: € 90,-.

Je kan gewoon een start meemaken of misschien drie proeflessen nemen. Ook biedt de Aero Club Salland professionele zweefvliegopleidingen waarbij je in een mum van tijd zelf het zweefvliegtuig leert besturen!

Zweven en motorzweven: Spectaculaire belevenis! Een zweefvliegvlucht is een onvergetelijke ervaring! Een vlucht boven het prachtige landschap van Overijssel of de Hanzestad Deventer smaakt direct naar meer. Voor iedereen die piloot wil of ooit heeft willen worden is een zweefvlucht dan ook een leuk cadeau! Misschien geef je zelfs een begin van een geweldige hobby...

Ze nodigen je van harte uit om eens op ons veld langs te komen voor een kennismaking. Wil je ook een zweefvlucht maken bel dan de Aero Club Salland, zodat ze ook jouw vlucht kunnen inplannen. Je zal dan zelf kunnen genieten van het zweefvliegen boven de natuur van Salland of de Hanzestad Deventer.

Openingstijden

maandag 09:00 - 21:00
dinsdag 09:00 - 21:00
woensdag 09:00 - 21:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 00:30
zaterdag 08:30 - 00:30
zondag 08:30 - 21:00

Contactinformatie

Aero club Salland
Langsweg 28
8152 EA Lemelerveld

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Actief

  • Sport & Spel
  • Workshop & cursus