Deventer Buitensociëteit & Bowling

Een plek voor iedereen

Met het zweet in de handen jacht maken op een nieuw baanrecord, of steeds vergeten dat je aan de beurt bent omdat je het te druk hebt met kletsen. Een feestje vieren of een hapje eten. Het kan allemaal bij Deventer Buitensociëteit & Bowling.

Bowlen Voor iedere bowler is Bowling Deventer. Van competitief tot recreatief en van jong tot oud. Voor de dansende bowlers hebben ze magic bowlen, ook wel disco bowlen. Tijdens een disco bowlingavond worden de discoverlichtingen , rookmachines en kindermuziek uit de kast getrokken. Al meer dan 40 jaar is Bowling Deventer een begrip in Overijssel en Gelderland.

Lunchen & Dineren Maar naast bowlen kan je bij de Deventer Buitensociëteit & Bowling ook heerlijk lunchen en dineren. De plate-menukaart voldoet aan alle wensen. De Buitensociëteit staat voor verse producten, kwaliteit en ambiance. In een fraai aangeklede setting kunt u genieten van tapas, warme en koude buffetten, een uitgebreide kaart en Italiaans ijs. Grill uw vlees op een verhitte lavasteen, of neem met de familie plaats rond de barbecue! Zowel grote als kleine gezelschappen hebben keuze te over.

Trouwen & Feesten De sociëteit beschikt over een groot aantal zalen, heeft een flexibele opstelling en een uitstekende keuken. Niet te vergeten de prachtige locatie met uitzicht op Deventer! Het pand uit de 19e eeuw is dan ook geschikt voor allerlei feesten. Bel gerust eens op en ze helpen u graag met het maken van een plan.

Zakelijk & Bedrijven Soms is het prettig om buiten uw dagelijkse werkplek of het kantoor een vergadering te beleggen, vrijuit te kunnen brainstormen, te overleggen met “de benen op tafel” of een cursus te volgen. Hiervoor is De Deventer Buitensociëteit, in de volksmond “De Buitensoos”, de locatie bij uitstek. De Buitensociëteit beschikt over vergaderruimtes voor kleine en grote gezelschappen tot 200 personen. Er zijn diverse koffie-, lunch- en dinerbuffet arrangementen, maar uiteraard ook naar eigen wensen.

Bowling Deventer

Openingstijden

maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Contactinformatie

Deventer Buitensociëteit & Bowling
Twelloseweg 1a
7439 AS Steenenkamer

Voorzieningen

Keuken

  • Vegetarisch

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten

  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi

Diëten

  • Vegetarisch