Borgelerbad

Het Borgelerbad in Deventer beschikt over een binnenbad en diverse buitenbaden.

Het Borgelerbad in Deventer beschikt over een binnenbad en diverse buitenbaden. Het 25m buitenbad is in de zomer geopend voor banenzwemmen. Uniek in Nederland!

In het binnenbad vinden onder andere aquasporten en zwemlessen plaats.

Naast banenzwemmen het gehele jaar door, kan in de zomermaanden ook gebruik worden gemaakt van de andere faciliteiten in het bad, onder andere:

  • Ondiep familiebad (0.90 tot 1.10m diep) met familieglijbaan
  • Ondiep kleuterbad (0.20 tot 0.40m) met glijrots
  • Ondiep peuterbad (0.20m) met (water)speeltoestellen
  • Airtrampoline van 100m2
  • Korfbalveld
  • Trapveldje

Daarnaast beschikt het Borgelerbad over een grote zonneweide, een horecagelegenheid en een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Het Borgelerbad wordt ook gebruikt door diverse verenigingen. De verschillende openingstijden en tarieven en abonnementen kun je vinden op de website.

Borgelerbad

Borgelerbad

Het Borgelerbad in Deventer beschikt over een binnenbad en diverse buitenbaden. Het 25m buitenbad is het gehele jaar (ook in de winter) geopend voor banenzwemmen. Uniek in Nederland! In het binnenbad vinden onder andere aquasporten en zwemlessen plaats.

Naast banenzwemmen het gehele jaar door, kan in de zomermaanden ook gebruik worden gemaakt van de andere faciliteiten in het bad.

De openingstijden en verschillende tarieven en abonnementen kun je vinden op de website.

In het Borgelerbad oefenen een aantal verenigingen hun favoriete wateractiviteiten op vaste tijden uit. Dit zijn: zwem- en poloclub De IJsel http://www.zwemclubdeventer.nl/ triathlonvereniging Triami http://www.triami.nl/ duikvereniging Cousteau http://www.cousteau.nl/ Reddingsbrigade Deventer https://www.reddingsbrigadedeventer.nl/

Kijk op de websites van deze verenigingen voor meer informatie.

Openingstijden

De actuele openingstijden kun je vinden op de website van het Borgelerbad.

Contactinformatie

Borgelerbad
Borgelerdijk 1
7415ZN Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Zwembaden

  • Outdoor Zwembad