Bierproeverij Klooster Nieuw Sion

Een goed bewaard geheim: genieten op een unieke locatie van in het klooster gebrouwen bieren. Maak kennis met klooster nieuw Sion!

In Klooster Nieuw Sion in Diepenveen vind je één van de weinige echte kloosterbrouwerijen van Nederland. Als je in de buurt van Deventer bent kun je genieten van een heerlijke bierproeverij met in het klooster gebrouwen bieren. Hartelijk welkom bij deze unieke ervaring!

Het klooster ligt op een unieke locatie waar het in de omgeving ook heerlijk wandelen is. Je komt er makkelijk met zowel met het openbaar vervoer , de fiets of met de auto (gratis parkeren).

In het klooster kom je op plekken waar jarenlang geen publiek werd toegelaten. De entree bij de poort, de binnenhof, de bercaeu en een wel heel speciale kas voor de druiven zijn prachtige elementen van het klooster.

Tijdens de bierproeverij van ongeveer tweeëneenhalf uur nemen we je mee door het klooster en de wereld van bier. Het bier dat gebrouwen wordt met lokale ingrediënten heeft al enkele prijzen gewonnen en staat hoog aangeschreven bij bierkenners.

Van harte welkom op Klooster Nieuw Sion!

Klooster nieuw Sion

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 14:30 - 17:00
zaterdag 14:30 - 17:00
zondag 14:30 - 17:00

Contactinformatie

Bierproeverij Klooster Nieuw Sion
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen

Voorzieningen

Faciliteiten

  • Terras