Rederij Eureka

Voor evenementen op het water

Rederij Eureka kun je inschakelen voor evenementen op het water. Een evenement op het water is een echte belevenis. Met mooi weer zien de gasten op het buitendek het rivierenlandschap of de bruisende stad aan zich voorbijglijden.

Rederij Eureka heeft ook een prachtige binnenruimte. Wat je ook wil, Rederij Eureka regelt het voor je. Op basis van jouw wensen maken zij een compleet voorstel. Zij verzorgen alles, van de ontvangst van de gasten tot aan het vertrek.

Eureka is een toonaangevende rederij van passagiersschepen en verzorgt al meer dan 40 jaar dagtochten voor de meest uiteenlopende gezelschappen. Goede service en ouderwetse gastvrijheid kenmerken onze dienstverlening. De moderne schepen voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen en zijn uitgerust met geavanceerde communicatiemiddelen.

Rederij Eureka is geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals: bedrijfsfeesten, een zakelijk diner, brainstormsessies, presentaties, congressen, trainingen, vergaderingen, workshops, bedrijfsborrels, beurzen/exposities, teambuilding, een corporate festival, relatie events, gala's en awardshows.

Capaciteit aantal zalen: 5 maximaal aantal gasten: 1275 grootste zaal: 600

Een belevenis op het water

Een evenement op het water is een belevenis. Met mooi weer zien de gasten op het buitendek het rivierenlandschap of de bruisende stad aan zich voorbijglijden.

Rondvaart op het water

Een evenement op het water is een belevenis. Met mooi weer zien de gasten op het buitendek het rivierenlandschap of de bruisende stad aan zich voorbijglijden.

Contactinformatie

Rederij Eureka
Aanmeerlocatie: Welle (kantoor: Waterstraat 26)
7411 KW Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk